Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

Megérkezett az iOS 14.5, a watchOS 7.4, a macOS 11.3 és a tvOS 14.5!

iCentrum Apple Szerviz > Blog > Apple hírek > Megérkezett az iOS 14.5, a watchOS 7.4, a macOS 11.3 és a tvOS 14.5!
Megérkezett az iOS 14.5, a watchOS 7.4, a macOS 11.3 és a tvOS 14.5!

A múlt heti Apple bemutató után a mai napon megérkezett minden eszközhöz a rengeteg újdonságot tartalmazó frissítés. Az iOS 14.5 és a watchOS 7.4 telepítése után a Face ID-s iPhone-okat már fel tudjuk oldani akkor is, ha maszkot viselünk, ehhez persze kelleni fog egy kompatibilis Apple Watch, ami hitelesíti, hogy valóban a tulajdonosnak oldja fel a telefont. A legújabb watchOS viszont csak Series 3-tól felfelé telepíthető, szóval legalább egy ilyen órára lesz szükségünk, ha élvezni akarjuk az újdonságot.

Természetesen az AirTag támogatás is megérkezett az új szoftverrel, amivel majd nyomon követhetjük és megtalálhatjuk elhagyott tárgyainkat, ami az új eszközzel van ellátva. Ezen kívűl pár alkalmazást is átalakítottak egy kicsit, mint például a Zene alkalmazást, vagy az Emlékeztetőket. Az adatvédelemben is rengeteg változás jön majd az új szoftverrel, ugyanis korlátozza, hogy mennyi és milyen adatokat gyűjthetnek rólunk az alkalmazások, de hogy ez itthon milyen formában fog működni, egyelőre nem tudni.

Az 5G támogatás is átesett egy kis ráncfelvarráson, hogy még tökéletesebb legyen a villámgyors netezés élménye, de emellett számtalan hibajavítást is kaptunk a rendszerbe, hogy annak használata is sokkal gördülékenyebb legyen. Egy szó mint száz, mindenkinek csak ajánlani tudjuk a frissítéseket!