Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

Rólunk

Adás-vétel

Szervizünkben a javítások mellett az Apple termékek adás-vételével is foglalkozunk, így ha tönkrement a készüléked, és javítás helyett inkább eladnád, lecserélnéd, vagy egyszerűen csak új készülékre vágysz, látogass el hozzánk!

Mire számíthatsz?

Eladás esetén szakszerű bevizsgálásra, korrekt értékbecslésre, hivatalos adás-vételi papírokra és azonnali kifizetésre; vásárlás esetén pedig megbízható állapotú, kedvezményes árú készülékekre – akár régi készüléked beszámításával –, hivatalos adás-vételi papírokra és 6 hónapos bolti szervizgaranciára.

Mire vagyunk büszkék?

1. Csapatunk

Elhivatott, precíz és szakértő munkatársaink 2008 óta – az első iPhone megjelenésétől – javítanak Apple termékeket, így többéves speciális szerviztapasztalattal bírnak.

2. Környezetünk

Egy felkészült, tiszta és légkondicionált helyiségben várunk téged, ahol kényelmesen, egy kávé vagy üdítő társaságában várhatod ki készüléked javítását.

3. Látványszervizünk

Nekünk fontos, hogy megbízz a munkánk és alkatrészeink minőségében, így egy üvegfalon keresztül nézve végigkövetheted a készülékedet érintő munkafolyamatot.

4. Gyorsaságunk

Szakmai és felszerelésbeli felkészültségünknek köszönhetően előzetes bejelentkezés nélkül fogadjuk a készülékeket, és az esetek túlnyomó részében azonnal meg is javítjuk azokat.

Galéria