Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

Szervizfutár

iCentrum Apple Szerviz > Szervizfutár

Szervizfutár szolgáltatásunk müködése:

  1. Kérjük minél pontosabban töltse ki a lenti szervizfutár igénylőt!
  2. Miután beérkezett megrendelése hozzánk, automatikusan átadásra kerül megrendelése a futárszolgálatnak. Bármilyen kérdés esetén kérjük keresse kollegáinkat telefonon, vagy e-mailben.
  3. Ha sikeresen leegyeztettünk mindent, vagy elküldi hozzánk egyénileg a csomagot vagy GLS futárunk másnap érkezik érte!
    A futárszolgálat csak zárt, becsomagolt csomagot tud felvenni, ezért kérjük a javítani kívánt készüléket alaposan csomagolja be. (Nekünk csak az eszközre van szükségünk. A dobozt, töltőt vagy kiegészítőket, kérjük, ne küldje el a dobozba!)
  4. A csomag beérkezésekor bevizsgáljuk a készüléket,és kollégánk megkeresi Önt egy pontos hibaleírással és ár ajánlattal.
  5. Amennyiben Ön elfogadja ajánlatunkat, elvégezzük a javítást majd, visszaküldjük a megjavított készüléket a feltüntetett címre.
  6. A szerviz díj utalásos formában kerül alapesetben rendezésre, igény esetén lehetséges az utánvét is. Amennyiben készüléke nem javítható, vagy Önnek nem felel meg a javítási ajánlatunk, abban az esetben csak a szállítási díj kerül felszámításra.

Díjszabásaink:

Az egész ország területén:

– csak kiküldés esetén 2500.-Ft (az Ügyfél juttatja el hozzánk a készüléket)

– háztól házig szolgáltatás utalás esetén: 4500.-Ft, utánvét esetén: 5500.-Ft (futárunk elhozza majd vissza viszi a készüléket)

Mindenesetben a GLS futárszolgálattal történik a szállítás!