Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 gyári kijelző csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 gyári kijelző csere

Az iPhone 7 kijelző csere menete

A készülék alsó részén található biztonsági csavarok eltávolítását követően egy arra alkalmas műanyag eszközzel (pengető), óvatosan elválasztjuk a kijezőt a háztól. Ügyelnünk kell arra, hogy a készülék csepp- és porállóságát biztosító ragasztócsík ne sérüljön a kijelző felnyitása során. Az elődmodellekhez képest újdonság, hogy az alkatrész nem lentről felfelé, hanem balról jobbra (könyvszerűen) nyílik. Ha leemeltük a kijelzőt a készülék házáról, óvatosan le kell csatlakoztatnunk azt a panelről.

Ezen a ponton fontos megemlítenünk, hogy bár számos szerviz azzal csalogatja ügyfeleit, hogy “gyári iPhone kijelzőt” szerel készülékükbe, ezzel kapcsolatban érdemes komolyabban informálódni. Szervizeinkben magad választhatod ki, hogy a raktáron lévő alkatrészeink közül melyet szeretnéd beszereltetni a készülékedbe, így szabályozhatod a javítás költségeit. Munkatársaink természetesen a helyszínen, még a javítás elvégzése előtt tájékoztatnak arról, hogy az olcsóbb iPhone kijelző milyen minőséget képvisel a gyárival azonos teljesítményű alkatrésszel szemben.

Leírás

ÁRLISTA

Az elődmodellekhez képest pontosabb színek jellemzik az iPhone 7 kijelzőjét, emellett az 25%-kal világosabb is, mint a 6s-é. Ehhez képest azonban sok újdonságot nem rejt az új modell ezen része. Ahogyan az sem újdonság, hogy bár nem kizárólag ennek köszönhetően, de a legtöbb esetben leejtés vagy ütődés következtében szenved a készülék olyan jellegű sérülést, mely szükségessé teszi a kijelző cseréjét.

Teendő

Az ilyen jellegű balesetek során rengeteget számít, hogy gondoskodtál-e készüléked megóvásáról egy ütésálló iPhone 7 kijelzővédővel. Az ilyen kiegészítők ugyanis képesek megvédeni a telefon érintőüvegét a törésektől, repedésektől és karcolásoktól. Ez persze függ az ejtési magasságtól vagy az ütés erősségétől is.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..