Nyitvatartás:  H‑P.:  10:00‑18:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S Plus akkumulátor csere 9.900.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S Plus akkumulátor csere 9.900.-Ft

Az iPhone 6S Plus akkumulátor csere menete

Az iPhone 6s Plus akkumulátor cseréje az egyszerűbb szervizfolyamatok csoportjába sorolható. Fontos azonban kiemelnünk, hogy ettől függetlenül a procedúra az összes javítási folyamattal egyetemben szaktudást és speciális szerszámokat igényel.

A 6s Plus kikapcsolását követően a dock csatlakozó mellet található csavarok eltávolítását kell elvégeznünk. Ezt követően a telefon kijelzőjét távolítjuk el, s így a szalagkábeleket rögzítő fémkonzol és az akku csatlakozó konzolja is elérhető lesz.

Ezek eltávolítása után már cserélhetjük is az iPhone 6s Plus meghibásodott akkumulátorát.

Leírás

Ár: 9.900.-Ft

Az iPhone 6s Plus akkumulátora gyakorlatilag mindenben megegyezik az elődmodellével. Az Apple 24 órás folyamatos beszélgetési időt, 12 órás folyamatos internethasználatot, 14 órás videó-, valamint 80 órás zenelejátszást ígér a felhasználóknak. A készülék készenléti ideje megközelítőleg 16 nap

A 2915 mAh-ás akkumulátor olyan tekintetben talán még túl is szárnyalja a 6 Plus modell telepének teljesítményét, hogy a 6s Plus-ban számos olyan funkció van, mely nagyobb igénybevételnek teszi ki az akkumulátort. Ilyen például a 4K videó rögzítés vagy a 3D Touch funkció.

Teendő

Ha az iPhone 6s Plus akkumulátora a szokottnál gyorsabban merül le, illetve kizárólag hálózati adapterre vagy számítógépre csatlakoztatva üzemel, valószínűleg az alkatrész cseréje szükséges. A javítás körülbelül 10 percet vesz igénybe, mely folyamat szervizeinkben megvárható és figyelemmel kísérhető.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..