Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 5 csengőhangszóró csere 5.900.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 5 csengőhangszóró csere 5.900.-Ft

Az iPhone 5 csengőhangszóró csere menete

Első lépésben a kijelzőt vesszük ki, majd eltávolítva a shieldeket kiemelhetjük a sérült iPhone 5 csengő hangszórót, amihez szerencsére nem kell zargatnunk az alaplapot. Mivel a csengő hangszóró és a dock csatlakozó össze vannak ragasztva, érdemes óvatos mozdulatokkal eljárnunk, elkerülve a szalagkábel roncsolását.

Leírás

Ár: 5.900.-Ft

A dock csatlakozó felől jelentkező hibára akkor kell gyanakodnunk, ha bejövő hívás esetén ad hangot a telefon, tehát csörög, azonban elnémul a zenék lejátszása közben, vagy kihangosításkor. Ilyenkor a dock csatlakozót kell cserélni. Ha iPhone 5-ösünk hangszórója nem produkál drasztikus hibajelenséget, vagyis nem süket a készülék, csak halk, vagy recsegős a hangja, akkor érdemes lehet a takaró rács pucolása. Ez megoldhatja a problémát, azonban ha az továbbra is fennmarad, cserélni kell az iPhone 5 csengő hangszórót.

Teendő

Az iPhone 5 csengő hangszórója a beszédhangszórótól külön álló modul, ami a külső hangokért felelős. Cserére akkor kerülhet sor, ha iPhone 5 készülékünk nem ad ki hangot, amikor bejövő hívásunk van, illetve mikor a zenék lejátszását csak vizuálisan érzékeljük, de közben néma marad a telefon. A meghibásodásban szerepe lehet a dock csatlakozónak is, hiszen az iPhone 5 csengő hangszóró ezen át csatlakozik az alaplaphoz, így ezt is érdemes lehet ellenőrizni.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..