Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad Pro 10.5″ (2017) Kijelző csere 75.000.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad Pro 10.5″ (2017) Kijelző csere 75.000.- Ft

Az  iPad Po 10.5 kijelző csere menete

Kikapcsoljuk az iPad-et, majd egy asztalra helyezzük. Az iPad Pro kijelzőjének magabiztos tartását a rendkívül erős ragasztóanyag felhasználásával érték el. Ahhoz, hogy el tudjuk távolítani, fel kell melegítenünk a készülék oldalait, hogy a ragasztóanyag feloldjon, ezután pengetők segítségével tudjuk elválasztani.

Ez nehéz munkafolyamat, ami komoly erőt és türelmet igényel, ráadásul egy rossz mozdulat során nagyobb károkat is okozhatsz a belső alkatrészekben. A kijelző több szalagkábellel is csatlakozik az alaplaphoz ezeket le kell csatlakoztatni.

Az új kijelző leválasztása után kiszereljük a kijelzőből a beépített ujjlenyomat olvasót, ezt melegítés során tudjuk eltávolítani. Az új kijelzőre ragasztóanyagot helyezünk, majd visszaépítjük a keretre. Ezután erős nyomás alatt tartjuk addig, ameddig az meg nem köt. Természetesen összeszerelés után egy alapos teszt várja a készüléket.

Leírás

Ár: 75.000.-Ft

A kisebbik iPad Pro kijelzője ugyanolyan gyönyörű, mint a nagyobb testvéré. Még mindig LCD-vel dolgozik az Apple, nem kapott lehetőséget az OLED kijelző, ugyanakkor az éles textúrák és a tökéletes beállítások kárpótolnak minket érte. Miért érdemes szervizünkbe hoznod a készüléked? A karcos kijelző miatt nem csak az esztétikai értékéből veszít, de egy esetleges értékesítés során, az ára is rendkívüli módon leesik, a fent említett egészségügyi veszélyforrásról nem is beszélve. Szervizünkben rövid idő alatt újjá varázsoljuk a készüléked.

Teendő

Ajánljuk az iPad Pro kijelzőjének cseréjét, ha már zavaróan karcos, esetleg egy zuhanás következtében teljesen megrepedt, és érzéketlenné vált. A mélyebb karcok felsérthetik az ujjaid, így cseréjét minél hamarabb ajánlott elvégezni.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..