Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad Pro 10.5″ (2017) Hátlapi kamera csere 20.000.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad Pro 10.5″ (2017) Hátlapi kamera csere 20.000.- Ft

Az iPad Pro 10.5″ (2017) Hátlapi kamera csere menete

Az iPad hátlapi kamera cseréjekor először – a ragasztott felületek miatt – az iPad készülék érintőjét kell eltávolítanunk, majd ezt követően az LCD kijelzőt. Az érintőt hőlégfúvó segítségével addig melegítjük, amíg már le nem vehető. Ezután leszedjük az LCD-t, majd lecsatlakoztatjuk az összes szalagkábelt és így hozzákezdhetünk a készülék hátlapi kamerájának cseréléséhez.

Két nagyobb csoportra oszthatók az iPad készülékek hátlapi kamerájának hibajelenségei. Az első csoportba tartoznak a szoftveres meghibásodások, a másodikba a mechanikus behatások. Szoftveres hiba például, ha a beépített applikáción keresztül nem tölt be a készülék hátlapi kamerája, vagy betölt, de az applikáció rendszeresen összeomlik.

Ugyanide tartozik az a hiba is, ha a fényképezéskor a blende nem nyílik ki. Amennyiben ilyen szoftveres hibát érzékelünk, zárjuk be az összes olyan applikációt, amely hozzáférhet a kamerához, majd a beállítás menüpontban ellenőrizzük, hogy engedélyeztük-e bármely másik applikációnak a kamerához való hozzáférést. Ezután jöhet egy hard reset, restore vagy szoftverfrissítés. Kevésbé egyszerű a helyzet, ha az iPad hátlapi kamerája mechanikus behatásból (ütődés, leejtés) eredően hibásodik meg, ugyanis ebben az esetben jellemzően csak a kamera cseréje segíthet, mivel a lencse vagy a kamera esetleg javíthatatlanul megsérült.

Leírás

Ár: 20.000.-Ft

 

A technológiai újulás következtében az iPad kamerával készített képek minősége nagyon közel jár az iPhone kamerával fotózottakhoz, így érthető, hogy a turisták már fényképezésre is egyre többször használják Apple tabletjüket.

Tipp

  • Mielőtt kicserélnénk az iPad hátlapi kameráját, feltétlenül keressünk szoftveres megoldási lehetőséget, ugyanis nem minden esetben szükséges cserélni a kamerát. Természetes az ütődés miatti sérülés kivételt képez.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..