Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad Air 10.5″ akkumulátor csere 40.000.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad Air 10.5″ akkumulátor csere 40.000.- Ft

Az iPad Air 10.5″ akkumulátor csere menete

Az első lépés az iPad Air készülékek akkumulátor cseréjénél a dock csatlakozónál elhelyezkedő 5 ágú biztonsági csavarok eltávolítása. Ezt követően, a készülék hátlapjának elővigyázatos leemelése (a telefon felső része felé tolva) után az akkumulátort és az alaplapot összefogó csavarokat is kicsavarozhatjuk. Végül egy speciális formájú eszközzel kíméletesen az iPad Air akkumulátor jobb oldala alá nyúlva, kibillenthetjük azt a helyéről.

Leírás

Ár: 40.000.-Ft

Mind az iPad Air akkumulátorának cseréje javasolt, ha a készülék feltöltés után nem kapcsolható be, s nem működik tökéletesen, illetve csak úgy, hogy a töltőkábel csatlakoztatva marad. Indokolt lehet még a csere, ha az iPad feltűnően hamar lemerül, illetve nem ér el 10-30%-nál nagyobb töltöttséget, vagy ha önállóan kikapcsol, illetve akkor, ha a kikapcsolás utáni kapacitásnál töltés nélkül is magasabb töltöttségi szint mutatkozik az újbóli bekapcsolással.

Teendő

Az iPad Air akkumulátora némi fejlődést mutat a 4-éhez viszonyítva. A technológia megegyezik a két modellben, vagyis mindkét készülékben beépített lítium-ionos akkumulátort találunk, melyek feltöltése USB-kábellel, vagy hálózatról történik. További hasonlóság a 2 és a 4 között az audió lejátszás és a 3G-s internethasználat időtartama, mely az első esetben 10, a másodikban 6 óra. Az iPad  azonban picivel nagyobb teljesítményt mutat a 3G-n keresztüli beszélgetésnél, vagyis a 4-hez képest 1 órával többet bír (8 órát). Cserébe viszont az iPhone iPad 3 akkumulátora a 300 órás készenléti idő helyett, csak 200 órát produkál, továbbá a 4-hez képest a Wi-fi használat is 1 óra mínusszal lehetséges (9 óra).

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..