Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad 9.7″ (2017) Home gomb csere 14.000.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad 9.7″ (2017) Home gomb csere 14.000.- Ft

Az iPad 9.7″ (2017) Home gomb csere menete

Az iPad szétszerelése alapvetően nagyon nehéz munkafolyamatnak tekinthető, így otthon nem ajánljuk az elvégzését, valószínűleg több problémát okozna egy nem megfelelő tudással rendelkező önkéntes szerelő, mint hasznot. Az iPad-et kikapcsoljuk, majd hőfúvó segítségével felmelegítjük az előlapját. Amikor megolvadt az alatta található ragasztóanyag, vékony tárgyak segítségével felfeszítjük és elválasztjuk a kerettől.

Oldalra hajtjuk ki, óvatosan nem teljesen elemelve, mert a szalagkábele még csatlakozik az alaplaphoz. Az üveg alatt található csavarokat kicsavarozzuk, és az alaplapból lecsatlakoztatjuk a flexet. Innentől eltávolíthatjuk az előlapot. A kijelző alatt található a home gomb, amit belülről két csavar tart. Ezeket kicsavarozzuk, majd egy újat építünk a helyére. Összeszerelés után leteszteljük.

Leírás

Ár: 14.000.-Ft

 

Mivel a hangerőszabályzókon kívül az iPad egyetlen vezérlőgombja a home gomb, ezért naponta akár több 100 alkalommal is lenyomhatod. Az erőltetett megterhelést nehezen viseli, egy idő után ellazulhat, megfáradhat az anyaga. Gyakran kerülnek szervizünkbe iPad-ek, azért, mert egy véletlen leejtés következtében betört a home gombjuk.

A home gomb cseréjét abban az esetben ajánljuk, ha erős nyomásra sem reagál, illetve kattogó hangot ad ki. Nagyobb esés hatására betörhet, beázás során beragadhat. Szervizünkben gyors és alapos munkával végezzük javítását.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..