Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

MacBook Pro 15″ (2016 és újabb) szervizelés

iCentrum Apple Szerviz > MacBook Pro 15″ (2016 és újabb) szervizelés

A Mac számítógépek teljesítménye brutális. Ezt neked nem kell bemutatnunk, hiszen nap mint nap ennek segítségével gyűröd le a munkád során szembejövő akadályokat. Ha viszont a gép elromlik, meghibásodik, nagy gondban vagy. Különösen azért, mert a hivatalos Apple szervizekben a legtöbb esetben nem végezhetnek alkatrészszintű Mac-javítást. Ehelyett a fő alkatrészeket kell kicserélniük, ez pedig rendkívül költségessé teszi a Mac-ek szervizelését. Tény, hogy ezek a számítógépek ritkán hibásodnak meg, és otthoni használatukból adódóan a sérülés is viszonylag ritka, de ha elhordod magaddal otthonról, akkor nagyobb veszélynek van kitéve, mint az otthon nyugalmában. Idővel azonban minden alkatrész felmondja a szolgálatot. A legfontosabb tehát a Maceddel kapcsolatban: a megfelelő karbantartás, tisztítás és szervizelés.

A por és egyéb szennyeződések idővel alkatrészeket tehetnek tönkre a Macedben, ahogyan a túlmelegedés is egyre nagyobb kockázatot jelent, ahogyan telik az idő. Ezért 1-2 évente javasolt tisztításra és szükség esetén hőpasztacserére behoznod hozzánk a Maced. Ha pedig egy kicsit turbóznál a teljesítményén, szívesen bővítjük a memóriát, illetve kicseréljük a HDD-t vagy az SSD-t a gépedben (amelyikben lehet). Ezzel évekkel meghosszabbíthatod a Maced élettartamát. Esetleg vízkár érte a gépet, vagy csak leejtetted, nem érted miért nem kapcsol be? Nekünk ez sem jelent problémát!

Árak:

időszakos karbantartás (évente ajánlott) 19,990 Ft
folyadék káros készülék alaplap tisztítása 29,990 Ft
alaplap javítás 9,990 Ft-tól
Komplett LCD képernyő csere egyedi ajánlat
billentyűzet csere 144,990 Ft
trackpad csere (Force Touch) 79,990 Ft
akkumulátor csere 90,000 Ft
szoftveres javítás 9,990 Ft-tól
adatmentés 9,990 Ft-tól

Leírás

MacBook Pro szerelés menete

Ha Mac géped egyszerűen csak nem bírja sokáig a nyüstölést, hamar lemerül az akkumulátora, egyszerűen csak kicseréljük azt. Ha tárhelyet szeretnél a készülékben bővíteni, az is egyszerűen megoldható, viszont ha már valami komplexebb problémája van a készüléknek, nem kapcsol be, esetleg megázott vagy bármi olyan hibája van, amiről nem dönthető el egyértelműen, hogy melyik alkatrésze hibásodott meg, szükséges a számítógép bevizsgálása, majd ezután tudunk árajánlatot adni a javítás költségeire! Ez általában nem tart tovább pár napnál és amint rábólintasz a javításra, szervizes kollégáink már ugranak is neki a szerelésnek, hogy minél hamarabb elkészülhessen és újra használatba vehesd!

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..