Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone XS utángyártott kijelző csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone XS utángyártott kijelző csere

Az iPhone XS kijelző csere menete

Az eddig megjelent összes iPhone kijelzőjének cseréjére általánosan elmondhatjuk: Az egyik leggyorsabb munkafolyamatunk, ami pár perc alatt elvégezhető, azonban rengeteg hibalehetőséget tartogat. Egy tapasztalt szervizes kolléga pillanatok alatt képes elvégezni a cseréjét, azonban tapasztalattal nem rendelkező, önjelölt szerelő nagy eséllyel komoly károkat okoz a sérülékeny készüléken.

A dock csatlakozó melletti két tartócsavart kicsavarozzuk, majd felmelegítjük a kijelzőt. Óvatosan melegítjük, figyelve arra, hogy koncentrált hő ne érje túlzottan a belső alkatrészeket. Ezután pengetőkkel aláékelünk, és óvatosan elválasztjuk a kijelzőt a peremtől. Nem szabad túlságosan éles tárggyal próbálkozni, hiszen kárt tehetünk a készülék egyéb alkatrészeiben. Ezután oldalra döntjük a kijelzőt, és lecsatlakoztatjuk az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-xs-szerviz-arlista/

A vártnak megfelelően az iPhone X  kapta meg az  OLED kijelzőjét, így nem maradt az Apple régóta bevált IPS alapú LCD kijelzője. Habár egy OLED kijelző egyértelműen élethűbb képet mutat, az Apple kifogástalan beállításainak köszönhetően a régi típusú képernyővel is meg vagyunk elégedve.

Ráadásul a legújabb technológiát bevezetve, elhelyeztek az iPhone XS előlapjában egy szenzort, ami segítségével a készülék automatikusan beállítja az aktuális körülményhez tartozó megfelelő színhőmérsékletet. Ezt nevezzük True Tone technológiának.

A 3D Touch képes 4,7″ hüvelykes kijelző legnagyobb ellensége a kívülről érkező erősebb behatások. Ha véletlenül elejted a készüléket, és szerencsétlenül érkezik a földre, vagy épp egy asztal sarkának csapódik, megrepedhet a kijelzője és legrosszabb esetben használhatatlanná válik a készülék.

Teendő

Az iPhone XS kijelzőjének cseréjét végezzük, ha karcosodott, illetve törött. Szervizünkben rövid időn belül végzünk a munkafolyamattal, ami egy forró kávé elfogyasztása mellett megvárható.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..