Nyitvatartás:  H‑P.:  10:00‑18:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva
Hivj most:  +36 30 340 60 61

iPhone XS hátlapi üveg csere 24.900.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone XS hátlapi üveg csere 24.900.- Ft

Az iPhone XS hátlap csere menete

Elsőre talán egyszerűnek tűnhet, de egy iPhone esetében a hátlap cseréje a legnehezebb munkafolyamatok közé tartozik, mivel jóformán minden alkatrészt el kell távolítani a készülékből a szerelés során. Kezdve az erősen rögzített és ragasztott kijelzővel, aminek eltávolításához szükséges melegítenünk a telefont. Erre a munkafolyamatra mi a legmegfelelőbb eszköznek a melegítőpadot tartjuk, aminek segítségével egyenletesen az egész előlapot fel tudjuk melegíteni a ragasztó olvadáspontjáig.

A kijelzőt oldalra döntjük, majd az akkumulátor csatlakozóját leválasztjuk az alaplapról. Hasonló precizitással és hozzáértéssel kell ezután eltávolítani az előzőleg lecsatlakoztatott akkumulátort, kettéhajtott alaplapot, csengő hangszórót, vibramotort és dock csatlakozót és a vezeték nélküli töltőtekercset. A munkafolyamat ráadásul így sem zárult be, a hátlapot szét kell választani a háztól, melegítéssel. A hő hatására és a szétválasztás közbeni erő kifejtésének hatására a ház deformálódhat, ami szintén súlyos anyagi következményekkel jár. Ha sikerült a munkafolyamat, össze kell szerelni a készüléket. Minden egyes elemet, csavart, a legapróbb helyre illeszteni, mégpedig pontosan úgy, ahogy az Apple annak idején belezsúfolta.

Leírás

Ár: 24.900.-Ft

Sürgősen cserére szorul az iPhone XS hátlapja, ha erősen karcosodott, illetve megtört. Habár a probléma esztétikai szempontból sem előnyös, de meghatározóbb, hogy nagyban csökkenti a készüléked értékét, ráadásul az ujjaidat is megvághatja egy törött hátlap. Szervizünkben 3-4 óra alatt cseréljük a hátlapot.

Teendő

Az Apple az iPhone XS bemutatásával visszahozta a régóta várt üvegborítású hátlapot. A megváltozott külső valóban prémium, sőt luxus érzetet sugall, azonban legalább annyi hátránya van, mint előnye. Az üveg hátlap rendkívül könnyen sérül, szinte bármi kárt tehet benne. Kulcsok, aprópénz, vagy bármilyen érdesebb felületű tárgy, amely súrolhatja és idővel kikezdheti a készüléket. Kijelenthetjük, a nap minden percében veszély fenyegeti. Emellett jobban csúszik, séta közben merészebb használni. Ha megtörtént a baj és sérült a telefon, érdemes minél előbb elhoznod egy hátlap cserére.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..