Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone XS gyári kijelző csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone XS gyári kijelző csere

A kijelző cseréje általában a leejtések, ütődések során keletkező repedések és törések következtében válik szükségessé. Előfordulhat azonban, hogy a meghibásodás oka szoftveres eredetű. A javítás időtartama szervizeinkben 25-30 perc.

Viszonylag ritkán, de előfordul, hogy az iPhone XS kijelző meghibásodása szoftveres eredetű. Ilyenkor megtörténhet, hogy a készülék kék képernyővel kifagy. Előfordulhat az is, hogy a kijelző egyszerűen nem érzékel, az érintésre nem reagál. Ahhoz, hogy kiderítsük, hogy a meghibásodás hardveres vagy szoftveres eredetű-e, mindenképpen be kell vizsgálnunk az eszközt. Ezt követően pedig elvégezzük rajta a szükséges javítási folyamatokat.

Az iPhone XS kijelző csere menete

Ha a kezedbe veszel egy iPhone XS-et, rögtön feltűnik, hogy mennyire egyben van a készülék. Sehol egy hajszálnyi rés, mindenhol tökéletesen pontos az illeszkedése és erős a tartása. Ennek megfelelően a készülék szétszerelése egyáltalán nem egyszerű folyamat. Speciálisan erre a célra kialakított eszközökre, és sok gyakorlásra van szüksége annak a szerviztechnikusnak, aki sérülésmentesen szét akarja szerelni.

Ha sikerült eltávolítani a kijelzőt, oldalra döntjük, majd lecsatlakoztatjuk az akkumulátor szalagkábelét az alaplapról. Habár ez a lépés felesleges időhúzásnak tűnhet egyáltalán nem az, ezzel akadályozzuk meg, hogy a készülék a szerelés során kisüljön. Ezek az apró lépéseknek az ismerete hosszú évek tapasztalatának köszönhető. A kevésbé tapasztalt szervizekben nem ismerhetik ezeket a lépéseket, ezáltal a hibázási lehetőségük is sokkal nagyobb, mint nálunk. A kijelző beépítése után leteszteljük a készüléket és csak abban az esetben szolgáltatjuk vissza, ha tökéletes minőségű, kifogástalanul működő alkatrészt építettünk a régi helyére.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-xs-szerviz-arlista/

Felsorolni is nehéz lenne az újdonságokat, amelyeket az iPhone Xs-be építettek, talán a legkiemelkedőbb a hatalmas, 5,8” hüvelykes Super-AMOLED kijelzője. Habár a technológiája más alapokon nyugszik, mint a megszokott LCD-IPS kijelzővel rendelkező iPhone-ok esetében, meghibásodása, illetve hibajelei legnagyobb részben megegyeznek.

A Samsung gyártotta OLED kijelző legnagyobb hátránya a sérülékenysége. A kijelző sokkal vékonyabb, mint az LCD-IPS panelek, ráadásul előállítási költsége rendkívül drága és körülményes. Ennélfogva cseréje sem olcsó mulatság, nem véletlen, hogy az Apple elképesztően súlyos összegért cseréli csak hivatalosan.

Teendő

Ha megelőznéd a kijelző karcolódását, törését, vásárolj a készülékedre egy karc- és ütésálló iPhone XS kijelzővédő üvegfóliát. Segítségével hosszú időn keresztül megőrizheted a kijelző épségét, üzletünkben kollégáink örömmel segítenek a felhelyezésében.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..