Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone XS dock csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone XS dock csere

 iPhone XS dock csere menete:

A cseréhez le kell választanunk az iPhone XS kijelzőjét, ami értelemszerűen rendkívül erősen tapad a készülék pereméhez. Az OLED panel vékony és könnyen törik, ráadásul sokkal drágább, mint az eddigi LCD – IPS panelek. A ragasztóanyag melegítésére mi fűthető padot használunk. Ennek segítségével egyenletesen tudjuk melegíteni a kijelző teljes felületét, ami kockázatmentes, ellentétben a sok szervizben alkalmazott hajszárítóval, vagy kézi hőlégfúvóval.

Az akkumulátort lecsatlakoztatjuk az alaplapról, ezt minden szervizelés során legelső lépésben megtesszük, nehogy zárlatot okozzunk a készülékben. A dock csatlakozó eltávolításához ki kell emelnünk a csengő hangszórót, vibramotort (más néven Taptic Engine-t), és az akkumulátort is. Ezek közül az akkumulátornak ragasztócsíkokkal biztosított a tapadása, amiket ki kell húznunk két irányba alóla. Precíz és ügyes kezekre van szükség, egy-egy erősebb rántás, vagy rossz mozdulat következtében akár az alaplapban is javíthatatlan kár keletkezhet. Az akkumulátor alatt végighúzódó szalagkábel és dock csatlakozó ezután eltávolítható.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-xs-szerviz-arlista/

Az iPhone XS töltéssel kapcsolatos problémáiért számos alkatrész okolható, ezért csak egy alapos vizsgálat során deríthető ki a hiba pontos oka. Ha a készülékedet töltőre csatlakoztatod, és csak akkor jelenik meg a töltőikon a kijelzőn, ha forgatod a kábelt, valószínűleg a töltőkábel kontaktos, vagy a dock csatlakozó lábai nem érintkeznek megfelelően. Üzletünkben eredeti Apple gyári Lightning kábelt vásárolhatsz. Ha az iPhone XS váratlanul kikapcsol, akár akkumulátor, de alaplapi problémára is gyanakodhatsz.

Teendő

Az iPhone XS dock csatlakozóját is érheti meghibásodás. Ha a készüléked nem veszi a töltést, vagy nem szinkronizál, vagy időszakosan veszi, feltehetőleg erről van szó. Szervizünkben megvizsgáljuk a probléma okát, és ha szükséges, cseréljük a hibás alkatrészt.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..