Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone XR utángyártott kijelző csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone XR utángyártott kijelző csere

Az iPhone XR kijelző csere menete

Az eddig megjelent összes iPhone kijelzőjének cseréjére általánosan elmondhatjuk: Az egyik leggyorsabb munkafolyamatunk, ami pár perc alatt elvégezhető, azonban rengeteg hibalehetőséget tartogat. Egy tapasztalt szervizes kolléga pillanatok alatt képes elvégezni a cseréjét, azonban tapasztalattal nem rendelkező, önjelölt szerelő nagy eséllyel komoly károkat okoz a sérülékeny készüléken.

A dock csatlakozó melletti két tartócsavart kicsavarozzuk, majd felmelegítjük a kijelzőt. Óvatosan melegítjük, figyelve arra, hogy koncentrált hő ne érje túlzottan a belső alkatrészeket. Ezután pengetőkkel aláékelünk, és óvatosan elválasztjuk a kijelzőt a peremtől. Nem szabad túlságosan éles tárggyal próbálkozni, hiszen kárt tehetünk a készülék egyéb alkatrészeiben. Ezután oldalra döntjük a kijelzőt, és lecsatlakoztatjuk az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-xr-szerviz-arlista/

Akkor is iPhone XR kijelző cserére lesz szükség nagy valószínűséggel, ha egy sötét fekete folt jelenik meg a képernyőn. Ez leggyakrabban annak a következménye, hogy a kijelző alatt az LCD vagy AMOLED kapott olyan ütést, amitől megfolyik.

Ha teljesen elsötétül a kijelző, de például kicseng a készülék, akkor is nagy valószínűséggel a(z) iPhone XR kijelző ment tönkre. Esetleg érdemes még azelőtt egy hard resetet végezni rajta.

Ha csíkok jelennek meg a készülék képernyőjén, akkor kis százalékban előfordulhat, hogy csak a szalagkábel mozdult el egy nagyobb ütés következtében a helyéről. Ha ennek újracsatlakoztatása nem oldja meg a problémát, akkor nem marad más hátra, mint a(z) iPhone XR kijelző cseréje.

Teendő

Az iPhone 8 kijelzőjének cseréjét végezzük, ha karcosodott, illetve törött. Szervizünkben rövid időn belül végzünk a munkafolyamattal, ami egy forró kávé elfogyasztása mellett megvárható.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..