Nyitvatartás:  H‑P.:  10:00‑18:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone XR előlapi kamera csere 20.000.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone XR előlapi kamera csere 20.000.-Ft

Az iPhone XR előlapi kamera csere menete

Bármennyire is feszegeted, a kijelző nem mozdul el a készülék peremétől. Ez nem csak a dock csatlakozó melletti két csavarnak köszönhető, az Apple erős ragasztóanyaggal vonta körbe a készülék kijelzőjét. Eltávolításához ezt a ragasztóanyagot is fel kell oldanunk, amire egyetlen lehetőségünk a melegítése. Természetesen szervizünkben nem otthoni megoldásokkal dolgozunk, melegíteni sem hajszárítóval fogunk, hanem fűtőpaddal, így megkíméljük a feleslegesen erős hőtől a belső alkatrészeket.

Az iPhone XR kijelzőjét oldalra döntve, lecsatlakoztatjuk az akkumulátor csatlakozóját az alaplapról. Az előlapi kamera és a Face ID szenzorok egy szalagkábelen helyezkednek el, ebből fakadóan bármelyik alkatrész sérül, együtt kell őket cserélnünk. A szerelést ráadásul nehezíti, hogy a szalagkábel csatlakozója az akkumulátor alatt húzódik végig, így cseréjéhez azt is el kell távolítanunk. Az erősen tartó ragasztólapkákat ki kell húznunk alóla. Az iPhone XR hely kihasználása jobb, mint az Apple Watchnak, ebből fakadóan rendkívül zsúfolt a készülék belseje. Az akkumulátor eltávolítása után viszonylag szabad az út, helyére kerülhet az új, gyári minőségű TrueDepth kamera szenzor.

Leírás

Ár: 20.000.-Ft

Az iPhone XR előlapi kamerájának meghibásodásának következtében nem csak elvágod magad a legújabb technológiai csodától, de a legemlékezetesebb pillanataidat sem fogod tudni megörökíteni. Hogy szűrheted ki a kamera meghibásodását? Az elkészült szelfik minőségén. Ha homályosak, foltosak, apró fekete foltokkal borítottak, vagy egyszerűen a kamera alkalmazást megnyitva sötét kép fogad, azonosítottad a hibát. Ugyanakkor az alkatrész cseréje nem mindig oldja meg a hibát. Lehet, hogy szoftveres eredetű, ilyenkor a szoftveres frissítést kell elvégeznünk.

Teendő

Az iPhone XR előlapi kamerájának meghibásodására számos jel utal. Ha a készített szelfik homályosak, képtelen a kamera fókuszálni. Ha sötét foltokkal borítottak, az alkatrész porosodott. Szervizünkben gyári minőségű kamerát építünk a régi helyére, a munkafolyamat hossza 30 perc.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..