Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone XR akkumulátor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone XR akkumulátor csere

Az iPhone XR akkumulátor csere menete

A készülék belseje teljesen megváltozott az előző generációs telefonokhoz képest, ennek ellenére az L alakú akkumulátor cseréjének hasonló a módszere, mint eddig, csak épp sokkal nehezebb.

Az iPhone XR OLED kijelzője vékonyabb és sérülékenyebb alkatrész, mint az LCD – IPS technológián alapuló kijelzők. Fontos, hogy a melegítés során, miközben megolvasztjuk az alatta található ragasztóanyagot, ne érje túl alacsony, de túl magas hősugárzás sem. A kijelző eltávolítása előtt lecsatlakoztatjuk az akkumulátort az alaplapról, ezzel elkerülhető, hogy a készülék kisüljön a szerviz alatt. Az alkatrészt 4 darab ragasztólapja tartja a helyén, csipesszel húzzuk ki alóla őket, figyelve arra, hogy az erőteljes mozdulatok során ne sérüljön a mellette szorosan elhelyezkedő kettéhajtott alaplap.

Az iPhone XR akkumulátor cseréje javasolt, ha a készülék már fél nap alatt lemerül, illetve váratlanul kikapcsol, annak ellenére, hogy az akkumulátor állapotát mutató ikon nem mutatja, hogy töltőre kellene helyezni. Ha videók lejátszása során, vagy játékok közben a töltöttségi szintet mutató ikon percenként 1-2 százalékot zuhan, szintén az akkumulátor a hibás. A lítium-ion akkumulátor a telefon többi alkatrészéhez képest rövidebb életű.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-xr-szerviz-arlista/

Az iPhone XR akkumulátor cseréje szükséges, ha a készüléked üzemideje az utóbbi időben rohamosan csökkent. Hibajel lehet, ha a telefonod váratlanul, minden előjel nélkül kikapcsol. A meghibásodott akkumulátor felpúposodhat, nagyobb kárt okozva a belső alkatrészekben. Szervizünkben 30-60 perc alatt cseréljük a régi akkumulátort.

Teendő

Miután átléptük a felső határt jelentő töltésciklus-számot, ami az Apple-nél 500-600 feltöltést jelent, az akkumulátor felpúposodhat. Ha ezt tapasztalod, azonnal hozd szervizünkbe a készüléked, mivel balesetveszélyes lehet! Az alkatrész cseréje 10 percet vesz igénybe, akár helyben megvárható a munkafolyamat.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..