Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone X kamera lencse csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone X kamera lencse csere

Az iPhone X kamera lencse csere menete

Ahogy magad is láthatod, a kamera lencse a hátlapra van építve. Ahhoz, hogy kiszabadítsuk a régit, nem elég minden alkatrész kipakolni a készülékből, még az iPhone X üvegborítású hátlapját és acél házát is szét kell választani. A kijelzőtől kezdődően szereljük a készüléket, amit melegítőpadon tartunk a magabiztos tartást nyújtó ragasztóanyag felolvadásáig. Ha sikerrel eltávolítottuk, akkor férünk hozzá a belső alkatrészekhez. Minden szerelés során leválasztjuk az akkumulátor szalagkábelét az alaplapról.

Ezt a kötelező eljárást sajnos több helyen nem tartják be, pedig enélkül kisülhet a telefon. Az Apple az iPhone X belsejét zsúfolásig megtöltötte, látszik rajta, hogy minden négyzet-milliméterre szükség volt az összeszerelésnél. Ugyanilyen pontossággal kell szétszerelni a telefont, ismerni kell minden csavarnak a helyzetét, a kettéhajtott alaplap sérülékeny részeit, hiszen ha rossz helyen fogjuk meg, letörhetjük a lábait, ami javíthatatlan károkat okoz. Hasonlóan a kijelzőhöz, melegítés alá vonjuk az üvegborítású hátlapot, majd elválasztjuk a háztól. A kamera lencsét csak ekkor tudjuk cserélni.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-x-szerviz-arlista/

Az iPhone X hátoldali kamerája előtt található lencse egyfajta védőréteget képez a kamerának, így esetleges ütődéskor nem maga az alkatrész fog sérülni, hanem az alkatrészt védő lencse. Ennél fogva a meghibásodását könnyen, szabad szemmel is kiszűrheted. Habár a kamera lencséjének tökéletes állapota nem létszükséglet a készüléked számára, karcolódása, horzsolódása rengeteg kellemetlenséggel jár. A készített fényképeken, videókon homályos, sötét foltok jelennek meg, esetenként a kamera képtelen fókuszálni.

Teendő

Az iPhone X kamera lencse cseréje szükséges, ha szabad szemmel jól látható karcok, horzsolódások borítják. Ha az alkatrész minőségének állapota befolyásolja az elkészült képek minőségét, érdemes minél hamarabb szervizünkbe hoznod a készüléked, ahol 60 perc alatt cseréljük a kamera lencsét. A kamera lencse esetében érdemes a legjobb szervizt választani, hiszen cseréjéhez az egész készüléket szét kell szerelni, és újra összeépíteni. Tapasztalt kezekre és erre a célra gyártott szerszámokra és gépekre van szükség.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..