Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone X előlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone X előlapi kamera csere

Az iPhone X előlapi kamera csere menete

Bármennyire is feszegeted, a kijelző nem mozdul el a készülék peremétől. Ez nem csak a dock csatlakozó melletti két csavarnak köszönhető, az Apple erős ragasztóanyaggal vonta körbe a készülék kijelzőjét. Eltávolításához ezt a ragasztóanyagot is fel kell oldanunk, amire egyetlen lehetőségünk a melegítése. Természetesen szervizünkben nem otthoni megoldásokkal dolgozunk, melegíteni sem hajszárítóval fogunk, hanem fűtőpaddal, így megkíméljük a feleslegesen erős hőtől a belső alkatrészeket.

Az iPhone X kijelzőjét oldalra döntve, lecsatlakoztatjuk az akkumulátor csatlakozóját az alaplapról. Az előlapi kamera és a Face ID szenzorok egy szalagkábelen helyezkednek el, ebből fakadóan bármelyik alkatrész sérül, együtt kell őket cserélnünk. A szerelést ráadásul nehezíti, hogy a szalagkábel csatlakozója az akkumulátor alatt húzódik végig, így cseréjéhez azt is el kell távolítanunk. Az erősen tartó ragasztólapkákat ki kell húznunk alóla. Az iPhone X hely kihasználása jobb, mint az Apple Watchnak, ebből fakadóan rendkívül zsúfolt a készülék belseje. Az akkumulátor eltávolítása után viszonylag szabad az út, helyére kerülhet az új, gyári minőségű TrueDepth kamera szenzor.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-x-szerviz-arlista/

Az iPhone X előlapi kamerájának meghibásodásának következtében nem csak elvágod magad a legújabb technológiai csodától, de a legemlékezetesebb pillanataidat sem fogod tudni megörökíteni. Hogy szűrheted ki a kamera meghibásodását? Az elkészült szelfik minőségén. Ha homályosak, foltosak, apró fekete foltokkal borítottak, vagy egyszerűen a kamera alkalmazást megnyitva sötét kép fogad, azonosítottad a hibát. Ugyanakkor az alkatrész cseréje nem mindig oldja meg a hibát. Lehet, hogy szoftveres eredetű, ilyenkor a szoftveres frissítést kell elvégeznünk.

Teendő

Az iPhone X előlapi kamerájának meghibásodására számos jel utal. Ha a készített szelfik homályosak, képtelen a kamera fókuszálni. Ha sötét foltokkal borítottak, az alkatrész porosodott. Szervizünkben gyári minőségű kamerát építünk a régi helyére, a munkafolyamat hossza 30 perc.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..