Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone X dock csatlakozó csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone X dock csatlakozó csere

Az iPhone X dock csere menete

A cseréhez le kell választanunk az iPhone X kijelzőjét, ami értelemszerűen rendkívül erősen tapad a készülék pereméhez. Az OLED panel vékony és könnyen törik, ráadásul sokkal drágább, mint az eddigi LCD – IPS panelek. A ragasztóanyag melegítésére mi fűthető padot használunk. Ennek segítségével egyenletesen tudjuk melegíteni a kijelző teljes felületét, ami kockázatmentes, ellentétben a sok szervizben alkalmazott hajszárítóval, vagy kézi hőlégfúvóval.

Az akkumulátort lecsatlakoztatjuk az alaplapról, ezt minden szervizelés során legelső lépésben megtesszük, nehogy zárlatot okozzunk a készülékben. A dock csatlakozó eltávolításához ki kell emelnünk a csengő hangszórót, vibramotort (más néven Taptic Engine-t), és az akkumulátort is. Ezek közül az akkumulátornak ragasztócsíkokkal biztosított a tapadása, amiket ki kell húznunk két irányba alóla. Precíz és ügyes kezekre van szükség, egy-egy erősebb rántás, vagy rossz mozdulat következtében akár az alaplapban is javíthatatlan kár keletkezhet. Az akkumulátor alatt végighúzódó szalagkábel és dock csatlakozó ezután eltávolítható.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-x-szerviz-arlista/

Az iPhone X töltéssel kapcsolatos problémáiért számos alkatrész okolható, ezért csak egy alapos vizsgálat során deríthető ki a hiba pontos oka. Ha a készülékedet töltőre csatlakoztatod, és csak akkor jelenik meg a töltőikon a kijelzőn, ha forgatod a kábelt, valószínűleg a töltőkábel kontaktos, vagy a dock csatlakozó lábai nem érintkeznek megfelelően. Üzletünkben eredeti Apple gyári Lightning kábelt vásárolhatsz. Ha az iPhone X váratlanul kikapcsol, akár akkumulátor, de alaplapi problémára is gyanakodhatsz.

Teendő

Az iPhone X dock csatlakozóját is érheti meghibásodás. Ha a készüléked nem veszi a töltést, vagy nem szinkronizál, vagy időszakosan veszi, feltehetőleg erről van szó. Szervizünkben megvizsgáljuk a probléma okát, és ha szükséges, cseréljük a hibás alkatrészt.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..