Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone SE utángyártott kijelző csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone SE utángyártott kijelző csere

Az iPhone SE kijelző csere menete

A szervizfolyamat a készülék kikapcsolásával kezdődik, ezután eltávolítjuk a két alsó biztonsági csavart. A kijelző megemelésével hozzáférünk a Touch ID csatlakozóhoz, ami szintén eltávolításra kerül, majd óvatosan leszereljük a meghibásodott iPhone SE kijelzőt és feltesszük az újat.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-5s-se-szerviz-arlista/

Az iPhone SE sok felhasználó örömére visszakapta a már jól bevált, eddig legnépszerűbb 4 colos kijelző-méretet, és ikonikus dizájnt. A kisebb méret a legtöbbünk számára azt is jelenti, hogy egy kézzel is könnyedén tudunk navigálni a képernyőn, így a kockázat is kisebb, hogy kicsúszik a telefon a kezünkből.

Ha meghibásodik az alkatrész, érdemes minél hamarabb szakemberhez fordulni a javítással, hiszen nem csak nehezebbé válik a telefon használata, de a szilánkok komoly sérüléseket is okozhatnak a tulajdonosnak. Bár az internetes portálokon számtalan útmutató található ahhoz, hogyan kell kicserélni házilag egy iPhone kijelzőt, inkább ne kezdjünk bele semmilyen magánakcióba, mert nagyon könnyen még nagyobb kárt okozhatunk. Szakszervizünkben az iPhone SE kijelző cseréje 20-25 perc alatt elvégezhető, amit ügyfeleink kellemes környezetben meg is várhatnak.

Teendő

Egy okostelefon legtörékenyebb pontja egyértelműen a kijelzője. Mindannyian éltük már át azt a bénító érzést, ahogy a mobil kicsúszik kezeink közül, és mi csak reménykedtünk, hogy nem tört darabokra a képernyő. Szerencsére egy kijelző cseréje „rutinműtétnek” számit, és egy törött iPhone SE kijelző szinte soha nem okoz olyan maradandó károsodást, amit ne lehetne megjavítani.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..