Nyitvatartás:  H‑P.:  10:00‑18:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone SE rezgőmotor csere 6.000.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone SE rezgőmotor csere 6.000.-Ft

Az iPhone SE rezgőmotor csere menete

Az iPhone SE rezgőmotorjának cseréjét a kijelző eltávolításával kezdjük, amely egyáltalán nem egyszerű feladat a készülék belső felépítése (IC-k csatlakozása) miatt. Miután levettük a kijelzőt, kiszereljük az akkumulátor-csatlakozót, ezáltal elérjük a rezgőmotort. Először el kell távolítanunk a rezgőmotor-házat, hogy hozzáférhessünk ahhoz a két csavarhoz, amelyek rögzítik a motort a hátlaphoz. Ezek kicsavarása után kiemelhetjük és kicserélhetjük az iPhone SE rezgőmotorját.

Leírás

Ár: 6.000.-Ft

Mielőtt cserélnénk az iPhone SE rezgőmotorját, érdemes először a beállításokban körülnézni, mivel gyakran előfordul, hogy a készüléktulajdonosok tudtukon kívül úgy állítják be a telefont, hogy az csak néma üzemmódban rezegjen. Amennyiben helyesen vannak beállítva a konfigurációk, de a készülék rezgőmotorja ennek ellenére sem funkcionál, akkor ajánlott megpróbálkozni egy hard reset-tel (a home gombot, valamint a lezáró gombot egyszerre kell lenyomni hosszú ideig) vagy egy újraszoftverezéssel.

Teendő

Ritka, hogy az iPhone SE rezgőmotorja meghibásodna. Jellemzően a beállítások ellenőrzésével vagy egy szoftverezéssel ismét rezgővé tudjuk tenni a telefont. Ugyanakkor találkoztunk már olyan iPhone SE készülékkel, amelyben kiégett a rezgőmotor és a problémát csakis cserével lehetett megoldani.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..