Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone SE hátlap csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone SE hátlap csere

Az iPhone SE hátlap csere menete

Ahhoz, hogy kicserélhessük az iPhone SE hátlapját, apró darabokra kell szétszednünk a készüléket. Mivel a hátlap szerelt, így el kell távolítanunk az összes hozzá csatlakozó alkatrészt, amely magas fokú tapasztalatot és körültekintést igényel, emiatt a hátlap házilagos cseréjétől mindenkit óva intünk!

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-5s-se-szerviz-arlista/

Jellemzően fizikai behatás, pl. a készülék leejtése következtében roncsolódik az iPhone SE hátlapja. Attól függően, milyen mértékű a sérülés, általában karcos, repedt vagy meghajlott hátlapokkal találkozunk. Fontos, hogy a sérült hátlap azon túl, hogy esztétikailag is problémát okoz, könnyen felsértheti tenyerünket, akár el is vághatja azt. Az iPhone SE hátlapja szerelt hátlap, amelyen megtalálható a csengő, a jack csatlakozó, a felső szalagkábel (a hangerő szabályzó, valamint a bekapcsoló gombokkal együtt), a dock-csatlakozó a mikrofonnal, továbbá a Wi-Fi és a vibramotor. Ezek mindegyike cserére kerül az iPhone SE hátlapjának cseréjekor. A csere 1 órát vesz igénybe, amelyet szervizünkben megvárhat.

Teendő

A korábbi generációkhoz képest az iPhone SE hátlapja már fehér, fekete és arany színben is elérhető. Ahogyan az ötös széria esetében, itt is előfordulhat, hogy a keret megkopik, ezt viszont a hátlap cseréjével orvosolni lehet.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..