Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone SE beszédhangszoró csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone SE beszédhangszoró csere

Az iPhone SE beszédhangszóró csere menete

Mivel az iPhone SE beszédhangszóró cseréjéhez nem szükséges a telefont apró darabjaira szétszedni, így maga a csere egyszerűbb szervizelési műveletnek számít. Miután kicsavartuk az alsó csavarokat, szakszerűen eltávolíhattjuk a kijelzőt. Ezután máris hozzáférünk az iPhone SE beszéd hangszórójához. A javítás nagyjából 15-20 percet vesz igénybe.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-5s-se-szerviz-arlista/

Amennyiben a telefonhívás alatt halkan, recsegve, netán egyáltalán nem hallani beszélgetőpartnerünket a vonal másik végén, az iPhone SE beszédhangszóró hibájára gyanakodhatunk. A tapasztalat azt mutatja, hogy amennyiben az iPhone SE készülékünk abszolút „süket”, akkor nem a beszéd hangszóró szorul cserére, hanem a kábel. Recsegés esetén az iPhone SE beszédhangszóró cseréjének indoka az lehet, ha a membrán vasporral telített. Abban az esetben, ha a beszélgetőpartnerünk hangja halkan hallható, ajánlott az iPhone SE beszédhangszóró alapos tisztítása, mivel előfordulhat, hogy csupán eltömődött a beszédhangszóró rácsa a szennyeződéstől.

Teendő

Telefonbeszélgetés közben a hangot az iPhone SE beszédhangszórója biztosítja. Fontos, hogy a beszédhangszóró és a csengőhangszóró nem ugyanaz, mivel annak ellenére, hogy egy normál telefonhívás közben a beszélgetőpartnerünk esetleg nem hall minket, a készülék kihangosító funkciója még működőképes lehet, tehát kihangosítva folytatható a beszélgetés.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..