Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone SE akkumulátor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone SE akkumulátor csere

Az iPhone SE akkumulátor csere menete

Az iPhone SE készülékek akkumulátor cseréjét házilag csak tapasztalt szakembernek ajánljuk, mert bár aránylag egyszerű művelet, adódhatnak nehézségek. Éppen ezért ajánlott szervizbe hozni a meghibásodott készüléket, amivel elkerülhető az otthoni bütyköléssel nem ritkán okozott, súlyosabb hiba. Az iPhone SE akkumulátor csere első lépéseként eltávolítjuk a kijelzőt, amivel az akkumulátor máris hozzáférhetővé válik. Az alkatrész kiemelése nagy odafigyelést igényel, mert a folyamat közben kockázatos, hogy megsértjük a panelon lévő IC-ket, melyek javítására már jóval komolyabb költségekkel számolhatunk. Az iPhone SE akkucseréje kb. 10 percet vesz igénybe, és helyben megvárható.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-5s-se-szerviz-arlista/

Az iPhone SE-nél jellegzetes akkumulátor hibának számít, hogy a készülék csak akkor üzemel, ha töltőkábelen van, ellenben ha nem kap feszültséget lekapcsol, illetve csupán 10-30% maximum töltöttséget képes felvenni. Gyakori hibajelenség még, hogy az iPhone SE rendszeresen kikapcsolgat, hirtelen veszít a töltöttségéből, vagy 30%-os töltöttség alatt önállóan kikapcsol, illetve a töltés megkezdésével azonnal 20% fölött jelzi az akkuállapotot.

Teendő

Az iPhone SE akkumulátor cseréje abban az esetben válik indokolttá, amikor azt vesszük észre, hogy a készülék üzemideje a megszokotthoz képest jelentősen visszaesett. Az okostelefonoknál ismerős jelenségnek számít a gyors merülés, és bár az iPhone SE akkumulátora a tapasztalatok szerint, sztenderd igénybevétel mellett körülbelül 1,5 évet bír teljes kapacitással, mégsem ritkaság, hogy a készülék akkuhibával kerül a szervizbe. Mindezt persze nagyban befolyásolja, hogy milyen sűrűn használjuk a telefont.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..