Nyitvatartás:  H‑P.:  10:00‑18:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone SE 2020 / 2022 OEM akkumulátor csere 35.000.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone SE 2020 / 2022 OEM akkumulátor csere 35.000.-Ft

Az iPhone SE 2020 / SE 2022 akkumulátor csere menete

Fontos tudnivaló, ha ezt az akkumulátor cserét választod hibakód mentesen teljesen gyári állapotban fog működni a készüléked.

A készüléket kikapcsoljuk és eltávolítjuk a SIM-kártyát. Ezután melegítőlapra helyezzük a kijelzőt és várunk, ameddig a cseppállóságot garantáló ragasztóanyag felold. Kicsavarozzuk a tartócsavarokat, majd pengetőkkel óvatosan körbejárjuk, így elválasztva a kijelzőt a peremtől. Ezután oldalra döntjük az alkatrészt, és kicsavarozzuk a szalagkábeleket takaró paneleket az alaplapról, végül lecsatlakoztatjuk őket, így megszabadultunk az előlaptól. Leírva egészen egyszerűnek hangozhat a munkafolyamat, pedig egyáltalán nem az. A kijelző rendkívüli módon könnyen sérül, ismerni kell a szalagkábelek pontos elhelyezkedését, mivel könnyen elvághatóak, cserélni pedig lehetetlen az alkatrészt. Egy apróbb hiba is a kijelző cseréjével végződhet, ami sokszorosára emeli a szerviz költségét.

Az akkumulátor csatlakozóját szintén leválasztjuk, majd végül az akkumulátort kiemeljük. Természetesen az Apple gondosan rögzítette az alkatrészt összesen négy ragasztóval, ezeket előtte ki kell húzni alóla, ezért erős és figyelmes mozdulatokat igényel a munkafolyamat. Ha sikerült eltávolítani az akkumulátort, a helyére újat illesztünk, végül lemerítjük és feltöltjük a készüléket, a helyes működéséről megbizonyosodva.

Leírás

Ár: 35.000.-Ft

A  bemutatott iPhone SE 2020/2022 neve nyugodtan lehetne iPhone 8S is, hiszen nem történt komolyabb változás az előző generációs telefonhoz képest. Habár a készüléket innentől vezeték nélkül is tudod tölteni és megkapta a gyorstöltés lehetőségét, amivel akár 30 perc alatt 50%-ra tudod tölteni a telefonod, az akkumulátorának üzemideje semmit sem változott. Ebből kifolyólag intenzív használat mellett az ÚJ iPhone 10-12 órán keresztül képes ébren maradni.

A készülék elöregedésével az akkumulátor időtartama ráadásul rohamosan csökken, így érdemes megelőznöd a bajt és szervizünkbe látogatnod, ha gyorsabban merül a készülék. Szerencsére az iPhone SE 2020 és iPhone 2022 akkumulátorának cseréje gyors folyamat, amit szervizünkben akár figyelemmel is kísérhetsz.

Teendő

Az iPhone SE 2020 és SE 2022 akkumulátorának cseréjét javasoljuk, ha a készüléked zavaróan rövid időn belül lemerül, vagy véletlenszerűen kikapcsol, és csak töltőre helyezve indul újra. Cseréje kevés időt vesz igénybe, amit egy forró kávé elfogyasztása mellett, üzletünkben megvárhatsz.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..