Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 Plus utángyártott kijelző csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 Plus utángyártott kijelző csere

Az iPhone 8 Plus kijelző csere menete

A kijelző cseréje általában a leejtések, ütődések során keletkező repedések és törések következtében válik szükségessé. Előfordulhat azonban, hogy a meghibásodás oka szoftveres eredetű. A javítás időtartama szervizeinkben 25-30 perc.

Viszonylag ritkán, de előfordul, hogy az iPhone 8 Plus kijelző meghibásodása szoftveres eredetű. Ilyenkor megtörténhet, hogy a készülék kék képernyővel kifagy. Előfordulhat az is, hogy a kijelző egyszerűen nem érzékel, az érintésre nem reagál. Ahhoz, hogy kiderítsük, hogy a meghibásodás hardveres vagy szoftveres eredetű-e, mindenképpen be kell vizsgálnunk az eszközt. Ezt követően pedig elvégezzük rajta a szükséges javítási folyamatokat.

Fontos leszögezni, hogy minőségben jóval gyengébb, mint a gyári felújított kijelző!

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-plus-szerviz-arlista/

Az új iPhone képernyője elméletileg sokkal ellenállóbb, mint elődje, az iPhone 7 kijelzője volt. Ezt mi kétkedéssel fogadjuk. A gyártók évről évre azt állítják, hogy erősebb és jobban ellenálló kijelzőket helyeznek a készülékekre, mégis egyre több törött alkatrészt hoznak be ügyfeleink a szervizünkbe. Az iPhone 8 Plus nem kapott OLED kijelzőt, mint az iPhone X, helyette egy feltuningolt iPhone 7 Plus kijelzőt ültettek a legnagyobb Apple telefonba. Az 5,5” hüvelykes, immár Retina-HD-nak keresztelt, IPS alapú LED kijelző okosodott, egyfajta True Tone technológiát alkalmazva képes ellenőrizni a kinti fényviszonyokat, és ahhoz alkalmazkodni, így mindig ugyanolyan minőségben tudod élvezni a különböző tartalmakat.

Teendő

Az ilyen jellegű balesetek során rengeteget számít, hogy gondoskodtál-e készüléked megóvásáról egy ütésálló iPhone 8 Plus kijelzővédővel. Az ilyen kiegészítők ugyanis képesek megvédeni a telefon érintőüvegét a törésektől, repedésektől és karcolásoktól. Ez persze függ az ejtési magasságtól vagy az ütés erősségétől is.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..