Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 Plus rezgőmotor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 Plus rezgőmotor csere

Az iPhone 8 Plus rezgőmotor csere menete

Kikapcsoljuk a készüléket, majd a SIM-kártyát eltávolítjuk, nehogy sérüljön a szervizelés alatt. Az iPhone 8 Plus Taptic Engine cseréjéhez le kell szerelnünk a kijelzőt, majd különböző csatlakozókat lecsatlakoztatni, végül kiemelni az akkumulátort. Mint láthatod a feladat összetettebb egy kijelző cserénél, de kellő tapasztalattal és tudással gyorsan végezhetünk vele.

A kijelző tartócsavarokat kicsavarozzuk, némi melegítés útján pengetők segítségével kipattintjuk a keretből. Talán a szerviz legkritikusabb pontja a kijelző leválasztása. Ha nem vagy vele tisztában, hogy hol húzódnak a szalagkábelek, könnyen elvághatod azokat, ráadásul nem is pótolhatóak így több tízezres kár keletkezik. Ha sikerült leválasztani, az akkumulátor alatti négy ragasztócsíkot kihúzzuk. A vibramotort rögzítő lapkát lecsavarozzuk, majd kiemeljük, és újra cseréljük.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-plus-szerviz-arlista/

Az iPhone 8 Plusban egy nagyobb méretű négyszögletes formájú alkatrész szolgáltatja a rezgést, amit a készülék alsó részén, pontosabban közvetlenül az akkumulátor alatt találunk. Az iPhone 8 Plus vibramotorját egyébként az Apple Taptic Engine néven szólítja.

Meghibásodása során egyértelmű a hibajel: a készülék egyáltalán nem, tompán, vagy akadozva rezeg. Érdekesség, hogy a legtöbb esetben megváltozik a rezgés hangja is, így akár hallható a hibásodás. Cseréje egy tapasztalt kollégánknak nem bonyolult folyamat, ráadásul gyorsan is végezhető, így szervizünkben megvárható a javítása.

Teendő

Az iPhone 8 Plus vibramotor cseréje szükséges, ha a készüléked egyáltalán nem, vagy csak tompán rezeg. A munkafolyamat rövid ideig tart, így akár szervizünkben is megvárható.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..