Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 Plus kamera lencse csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 Plus kamera lencse csere

Az iPhone 8 Plus kamera lencse csere menete

Ahogy magad is láthatod, a kamera lencse a hátlapra van építve. Ahhoz, hogy kiszabadítsuk a régit, nem elég minden alkatrész kipakolni a készülékből. A kijelzőtől kezdődően szereljük a készüléket, amit melegítőpadon tartunk a magabiztos tartást nyújtó ragasztóanyag felolvadásáig. Ha sikerrel eltávolítottuk, akkor férünk hozzá a belső alkatrészekhez. Az Apple az iPhone 8 Plus belsejét zsúfolásig megtöltötte, látszik rajta, hogy minden négyzet-milliméterre szükség volt az összeszerelésnél. Ugyanilyen pontossággal kell szétszerelni a telefont, ismerni kell minden csavarnak a helyzetét, a kettéhajtott alaplap sérülékeny részeit, hiszen ha rossz helyen fogjuk meg, letörhetjük a lábait, ami javíthatatlan károkat okoz. Hasonlóan a kijelzőhöz, melegítés alá vonjuk az üvegborítású hátlapot, majd elválasztjuk a háztól. A kamera lencsét csak ekkor tudjuk cserélni.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-plus-szerviz-arlista/

Az alkatrész meghibásodását szabad szemmel is kiszűrheted, mivel feltűnőek a felvételek minőségét már nagyban rontó sérülések.Ezek leginkább karcolódások, törések, de olyan esettel is találkoztunk már, amikor a lencse egy nagyob része kiesett a házból. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy egy nagyobb ütés hatására sérülhetett maga a hátlapi duplakamera is, ezt a szerviz során teszteljük. Ajánlott egy megfelelő védelmet nyújtó iPhone 8 Plus tokkal megvédeni a készüléked.

Teendő

Az iPhone 8 Plus hátlapi kamera lencse cseréjét abban az esetben ajánlott elvégeztetni, ha az alkatrész állapota már negatív hatással befolyásolja az elkészült felvételek minőségét. A lencse cseréje nem tartozik a könnyű szervizmunkálatok közé, így érdemes szakértőkkel végeztetni!

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..