Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere

Az iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere menete

A hátlapi kamera a kijelző alatt található, a cseréjéhez szerencsére nem szükséges a készüléket darabjaira bontani, elég a kijelzőt eltávolítani. Ennek folyamata azonban gyakorlatot és szaktudást igényel. Szerviztechnikus kollégáink kezében több 1000 iPhone megfordult már, így tisztában vannak a szalagkábelek elhelyezkedésével, sőt belsős fortélyokkal is, amik segítségével kockázatmentesen tudják eltávolítani az adott alkatrészeket.

A kijelző eltávolítása után elérhetővé válik a hátlapi kamera, amit csipeszek segítségével lecsatlakoztatunk, majd kipattintunk a helyéről. Utána új, gyári minőséggel megegyező iPhone 8 hátlapi kamerát ültetünk a helyére. Összeszerelés után készítünk pár fényképet és videót, meggyőződve arról, hogy a kamera tökéletesen funkcionál.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-plus-szerviz-arlista/

A kamera leggyakoribb meghibásodása nagyobb ütődések, vagy ejtések során keletkezik, ilyenkor erős karcok lepik el az alkatrészt, vagy megtörik. Koszolódása hosszas használat során léphet fel, lényeges szempont, hogy ilyenkor csere helyett, tisztítással is menthető az alkatrész.

Teendő

Az iPhone 8 Plus hátlapi duplakamerájának meghibásodása általában karcolódásokhoz, törésekhez vezethető vissza. De előfordulhat, hogy az elkészült képek minőségének változásáért a lencse koszolódása, vagy épp a párásodása köthető. Szervizünkben rövid időn belül cseréljük gyári minőségű alkatrészre a régit.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..