Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 Plus hátlap csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 Plus hátlap csere

Az iPhone 8 Plus hátlap csere menete

Az iPhone 8 Plus hátlapjának cseréjét semmiképpen sem ajánlott otthon végezni, sőt azt ajánljuk, hogyha erre a munkafolyamatra hatványozottan válogasd meg a szervizeket! Az Apple a hátlapra építette a legtöbb alkatrészt, ami azt jelenti, hogy cseréjéhez szinte mindent ki kell bontani a készülékből, majd egyesével pontról-pontra ráépíteni mindent az új hátlapra. Mondanunk sem kell, ha csak egy hajszálnyi méretkülönbséggel rendelkező két csavart is felcserélsz, nem lesz biztos a készülék tartása, sőt a csavar átfúrhatja a különböző alkatrészeket is.

Első lépésbe a kijelzőt felmelegítjük, majd lepattintjuk a peremről. Ezután az alaplaphoz csatlakozó kábeleket és szalagkábeleket leválasztjuk, majd a telefon „kibelezése” következik. Miután teljesen lecsupaszítottuk az iPhone-t, az új hátlapba építjük az előzőleg kiemelt alkatrészeket, majd visszahelyezzük a kijelzőt is.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-plus-szerviz-arlista/

Az iPhone 8 Plus leginkább külső megjelenésében különbözik az iPhone 7 Plus-tól. Habár a vonalak és a megszokott Apple okostelefon design megmaradt, egy régóta várt lépést tett a gyártó, és üvegborítású hátlappal illette a legújabb telefonjait. Utoljára az iPhone 4s-nél találkoztunk üvegborítással. Hogy miért várt eddig az Apple? Mert az üveg rendkívül könnyen karcolódik, és törik, ráadásul sokkal jobban látszik rajta a zsírosodás is. A prémium érzet hamar elszökik, ha karcosodott és zsíros foltokkal borított telefont tartasz a kezedben.

Teendő

Az iPhone 8 Plus üvegborítású hátlapjának elég egy kisebb ütődés, hogy megrepedjen, eltörjön. Habár a probléma felületinek tűnhet, előfordulhat, hogy a sérülés a belső alkatrészeket is érintette. Szervizünkben megvizsgáljuk a készüléked és gyári minőségű iPhone 8 Plus hátlappal pótoljuk a régit.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..