Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 Plus előlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 Plus előlapi kamera csere

Az iPhone 8 Plus előlapi kamera csere menete

A munkafolyamat a készülék kikapcsolásával indul. A kijelzőt el kell távolítanunk az előlapi kamera cseréjéhez, így melegítőlapra helyezzük, majd ha feloldott a ragasztóanyag, pengetőkkel elválasztjuk a kerettől. Óvatosan kell dolgozni, a kijelző könnyen törik. A szalagkábeleket leválasztva már eltávolíthatjuk a kijelzőt.

Az előlapi kamera az akkumulátor és alaplap felett helyezkedik el, amit nem takar további alkatrész. Lecsatlakoztatjuk az áramkörről, majd kipattintjuk egy csipesz segítségével. Ezután a gyári minőséggel megegyező előlapi kamerát illesztünk a helyére. Összeszerelés során szintén óvatosan járunk el, a legkisebb félresikerült mozdulat is komoly károkat okozhat a készülékben.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-plus-szerviz-arlista/

Csakúgy, ahogy az iPhone 7 Plus modell esetében, az iPhone 8-as szériás készülékével is remek szelfiket tudsz készíteni. Ha napjában többször a telefonodhoz nyúlsz, mert tükörként használod a készüléket, fontos, hogy mindig a legtisztább képet mutassa.

Ha a fent leírt hibajeleket tapasztalod, esetleg már el sem tudod indítani a kamera programot, ne késlekedj, hozd be szervizünkbe a készüléked, rövid időn belül gyári minőségű alkatrészt ültetünk a helyére!

Teendő

Az iPhone 8 Plus előlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a készített szelfik homályosak, életlenek, vagy sötét foltokkal borítottak. Cseréje nem vesz igénybe sok időt és kockázatmentesen el tudjuk végezni. Szervizünkben rövid időn belül, gyári minőségű alkatrészt ültetünk a régi helyére.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..