Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 Plus dock csatlakozó csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 Plus dock csatlakozó csere

Az iPhone 8 Plus dock csatlakozó csere menete

Az iPhone 8 Plus dock csatlakozóját nehéz elérni, szinte az összes belső alkatrészt ki kell hozzá szerelni. A készüléket kikapcsoljuk, majd hőlégfúvó segítségével melegítjük a kijelzőjét. Ha feloldott a kötőanyag, oldalra döntjük, lecsatlakoztatjuk a szalagkábeleket. Az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket leválasztjuk.

Az akkumulátort már 4 ragasztószalag tart a helyén, mindegyiket ki kell húznunk egyesével, ami erőteljes mozdulatokat igényel. Az akkumulátor eltávolítása után az alaplaptól szabadítjuk meg a telefont, majd a csengő hangszórótól és rezgőmotortól. Végül a dock csatlakozót távolítjuk el, majd helyére újat illesztünk. Az összeszerelés során fontos, hogy minden pontosan ugyanarra a helyre illesszünk vissza, mivel akár két csavar felcserélése is anyagi károkkal járhat.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-plus-szerviz-arlista/

Az iPhone 8 Plus dock csatlakozója szolgál a pontos és biztonságos töltésre. A meghibásodása komoly következményekkel is járhat, ami akár alaplapi meghibásodáshoz is vezethet. Hibajele, ha a készülék dokkolóra helyezve, vagy Lightning kábelre csatlakoztatva nem veszi fel a töltést, esetenként akadozik.

Teendő

Mikor van szükség dock csatlakozó cserére? Abban az esetben, ha a készüléked lassan, vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést. Szervizünkben gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régit, ami akár helyben megvárható.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..