Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 Plus csengőhangszóró csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 Plus csengőhangszóró csere

Az iPhone 8 Plus csengőhangszóró csere menete

Az iPhone 8 Plus csengőhangszórójának cseréjéhez kikapcsoljuk a készüléket és eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát. A kijelző leválasztásához melegíteni kell a peremi részeket, figyelve arra, hogy a belső alkatrészeket ne érje kár. A kijelző könnyen törik és karcolódik, ami megfelelő alkatrészekkel és tapasztalattal elkerülhető.

A belső alkatrészekre pillantva egyből láthatjuk a csengő hangszórót, ami a ház jobb alsó sarkában szorosan ékelődik be. A telefonban húzódó szalagkábeleket lecsatlakoztatjuk, majd a szükséges csavarokat eltávolítva kiemeljük az alaplapot. Pontos mozdulatokra van szükség, hiszen az alaplap még könnyebben sérül, mint a kijelző. A fedőlapokat eltávolítva, a csengő hangszóró kiemelése következik, ami helyére újat illesztünk. Összeszereléskor figyelni kell, hogy a legapróbb alkatrészek is a helyére kerüljenek.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-plus-szerviz-arlista/

Ahogy a legtöbb okostelefon esetében, úgy az iPhone 8 Plus-ban is két hangszóró található. A felső részén a beszédhangszóró, ami hívások során a beszélgetőpartnered hangját szolgáltatja, a csengő hangszóró pedig a multimédia tartalmak lejátszásakor lép működésbe.

Teendő

Az iPhone 8 Plus csengő hangszóró cseréje szükséges, ha a készüléked bejövő hívásokkor és multimédia tartalmak lejátszása során nem cseng ki. Szervizünkben gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régit.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..