Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 Plus beszédhangszóró csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 Plus beszédhangszóró csere

Az iPhone 8 Plus beszédhangszóró csere menete

A beszédhangszóró a kijelző alatt, a készülék felső részén található a kamerák mellett. Ebből kifolyólag szükséges eltávolítanunk a kijelzőt, ami a telefon legérzékenyebb pontja. Egyrészt könnyen törik és ha nem vagy kellően tapasztalt, eltávolítás során feszegetnéd a képernyőt, ami hamar hajszál repedésekhez vezetne. Másrészt melegíteni szükséges a vízzáró ragasztóréteg eltávolítása miatt, a koncentrált hő pedig a belső alkatrészekre is veszélyes.

Elemelve a kijelzőt, rögtön a szemünk elé tárul a beszédhangszóró, aminek csatlakozóját leválasztva, apróbb csipesszel kiemelünk. Az új alkatrész helyére illesztése után a kijelzőt visszaépítjük, majd leteszteljük a telefont.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-plus-szerviz-arlista/

Honnan tudhatod, hogy a csengő, vagy a beszédhangszóró hibásodott meg? Ha telefonálás közben a beszélgetőpartnered hangja nem képviseli az általános minőséget, kihangosítva pedig élesen, a megszokott módon hallod egyértelműsítetted, hogy az iPhone 8 Plus beszéd hangszórója hibásodott meg.

Teendő

A készüléked beszédhangszóró cseréjét akkor érdemes elvégezni, ha telefonálás során egyáltalán nem, vagy csak tompán hallod a beszélgetőpartnered. A szerviz nem tart hosszú ideig, így üzletünkben egy forró kávé elfogyasztása mellett megvárható.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..