Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 Plus akkumulátor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 Plus akkumulátor csere

Az iPhone 8 Plus akkumulátor csere menete

Az iPhone 8 Plus akkumulátorának cseréje során eltávolítjuk a kijelzőt. Ehhez szükséges felmelegíteni a készüléket, hogy a kijelző peremén végigfutó vízzáró ragasztó feloldódjon. Ezután élesebb vékony tárggyal elválasztjuk a még kötő réteget, végül oldalra döntjük a kijelzőt. Ismerni kell a kijelző szalagkábeleinek pontos elhelyezkedését, sajnos könnyű őket elvágni, ami következtében az egész kijelzőt cserélni kell.

Az akkumulátor szalagkábelét is eltávolítjuk, majd kihúzzuk az alatta található négy ragasztócsíkot Ezeknek nagyon erős a tartása, így erővel, de komoly odafigyeléssel kell végezni. Ha elpattan a ragasztó és a kezünk nekicsapódik az alaplapnak, letörheti a miniatűr lábakat, ami javíthatatlan károkat okozhat. Ha már nem tapad az akkumulátor, kiemelhetjük a házból, majd újat ültethetünk a helyére. Természetesen a szerviz végén lemerítjük és feltöltjük a készüléked, megbizonyosodva arról, hogy megfelelő az üzemideje.

Leírás

Árlista

Az akkumulátor ritkán hibásodik meg, leginkább elöregedés miatt kell cserélni. Az Apple 500 feltöltést és merülést ígér minőségbeli romlás nélkül, ezt várhatóan tartani tudja az alkatrész. Azután viszont rohamosan csökken az ereje, sőt rosszabb esetben felpúposodhat, ami komoly károkat okozhat a készülék belsejében. Nem mellesleg a készülék szinte használhatatlanná válik ha pár óránként lemerül, talán olyan rossz esetben, amikor szükséges lenne egy családtagod elérned. Az akkumulátor cseréjét gyorsan elvégezzük, amit helyben megvárhatsz.

Teendő

Az iPhone 8 Plus akkumulátor cseréjét kell elvégeznünk, ha a készüléked a megszokottnál sokkal gyorsabban merül. Abban az esetben is meg kell vizsgálnunk, ha váratlanul kikapcsol, utána pedig csak töltőre csatlakoztatva kapcsolódik be. Az akkumulátor cseréje nem vesz sok időt igénybe, akár egy ebédszünet alatt is el tudjuk végezni.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..