Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 hátlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 hátlapi kamera csere

Az iPhone 8 hátlapi kamera csere menete

A hátlapi kamera cseréje szerencsére nem hosszú idő egy gyakorlott szervizesnek, de rengeteg hibafaktort rejt. A kijelző eltávolítása a legnehezebb része a cserének, hiszen melegíteni, majd feszíteni kell, miközben könnyedén megroppanhat a könnyen sérülő alkatrész. Ha otthon próbálkoztál és ezután hozod be a készüléked hozzánk, a két alkatrész cseréjének összege már sokkal magasabbra is rúghat.

Miután felnyitottunk a kijelzőt, az akkumulátor és alaplap felett találjuk a meghibásodott iPhone 8 hátlapi kamerát, ami helyére egy új, gyári minőségű alkatrészt ültetünk.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-szerviz-arlista/

A kamera meghibásodásának egyértelmű hibajele, ha homályosak a képek, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Ha a felvételen több apró homályos folt jelenik meg, szintén az alkatrészben kell keresni a hibát. Illetve sűrűn találkozunk azzal az esettel is, amikor teljesen elsötétül a kamera. Ezek a hibajelek mind-mind más problémára utalnak, előfordulhat, hogy karcolódott, vagy koszolódott a kamera lencséje, az utóbbit jobb esetben tisztítással is javíthatjuk, kisebb anyagi költségek mellett.

Teendő

Az iPhone 8 hátlapi kamerájának meghibásodására utal, ha a készített képek és videók minősége az utóbbi időszakban erősen romlott. A probléma megoldása nem feltétlenül az alkatrész cseréje lesz, előfordulhat, hogy szoftveres frissítéssel, vagy alapos tisztítással javítható a készüléked.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..