Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 hátlap csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 hátlap csere

Az iPhone 8 hátlap csere menete

Egy Apple okostelefon esetében mindig a hátlap cseréje a legnehezebb munkafolyamat. A gyártó a belső alkatrészek többségét a hátlapra építi, ezeket egyenként ki kell szerelnünk, majd az új hátlapra felépíteni őket. Pontos és precíz munkára van szükség, emellett komoly tudásra, hiszen még a legkisebb alkatrészek felcserélése is a készüléked végét jelentheti.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-szerviz-arlista/

Az iPhone 8 legszembetűnőbb újítása az iPhone 7-hez képest egyértelműen az üvegborítású hátlapja. Habár előzetesen számítani lehetett erre a lépésre, mégis újdonságnak hat, hiszen az iPhone 4s szériánál láttunk utoljára üvegborítást egy Apple telefonon. Talán mondanunk sem kell, a hátlap előnye a kifinomult megjelenés és prémium érzet, látszatra sokkal inkább tükrözi ez a megjelenés az Apple eleganciáját és valódi minőségét, mint az előző generációs készülékek megjelenése.

Sajnos ezenkívül nehéz több pozitívumot kiemelni, hiszen az üvegborítás sokkal kényelmetlenebbé teszi a készülék használatát, így a telefon épségének megőrzésére számottevően több energiát kell fordítani. Az üveg könnyebben karcolódik, horzsolódik, a nagyobb ejtések során pedig eltörik.

Teendő

Az erősen karcosodott, törött iPhone 8 hátlapjának cseréjét érdemesebb minél hamarabb elvégezni, hiszen a mélyebb karcolódások akár az ujjaidat is felsérthetik. Szervizünkben rövid időn belül gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régi, hibás iPhone 8 hátlapot.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..