Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 előlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 előlapi kamera csere

Az iPhone 8 előlapi kamera csere menete

Az iPhone 8 előlapi kamera cseréjének első fázisa, hogy kikapcsoljuk a készüléket, majd eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát. A következő lépés már sokkal inkább megköveteli a szakértelmet és tapasztalatot. A kijelző eltávolítása során melegítés alá vonjuk a készüléket, majd vékony pengetők segítségével elválasztjuk a kerettől, de figyelve arra, hogy a különböző szalagkábelekben ne tegyünk kárt. Ha nem ismered a pontos elhelyezkedésüket, elvághatod őket, ami a kijelző cseréjével és több tízezer forintos ráfizetéssel jár együtt.

Az előlapi kamera közvetlenül a kijelzőre van szerelve a beszédhangszóróval és a különböző szenzorokkal együtt. Vékony csipesszel leválasztjuk a szalagkábelt, ügyelve arra, hogy ne sértsük meg a kijelző festését. Összeszerelés során leteszteljük a készüléket.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-szerviz-arlista/

Változó, hogy ki mire használja a kamerát, valaki művészi fotókat készít vele már-már mesteri szinten, valaki pedig a legszebb élményeit örökíti meg a segítségével. Egy dologban azonban mindenki egyetért: az előlapi kamera tudása és épsége, legalább annyira fontos mint a hátlapi társáé. Meghibásodása esetén a fent említett hibajeleket tapasztalod. Érdemes kiemelni, hogy nem minden esetben kell cserélnünk az alkatrészt, lehet, hogy a problémát az alapos tisztítás, vagy épp az újraszoftverezés fogja megoldani.

Teendő

Az iPhone 8 előlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a felvételek minősége erősen romlott az elmúlt időszakban. A homályos fotók, sötét foltok és zavaros képek egyaránt az alkatrész meghibásodására utalnak. Szervizünkben rövid időn belül gyári minőségű alkatrészt szerelünk a meghibásodott helyére!

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..