Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 8 beszédhangszóró csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 8 beszédhangszóró csere

Az iPhone 8 beszédhagszóró csere menete

A beszédhangszóró a kijelző alatt található közvetlenül, a készülék felső részén. Ha gyakran szerelünk különböző készülékeket, és már fogtunk a kezünkben iPhone 8-at, gyorsan és biztonságosan elvégezhető a cseréje, azonban egy tapasztalatlan kéznek sok kis apró buktatóval kell megküzdenie.

Ilyen a kijelző eltávolításának folyamata. Hőlégfúvóval melegítjük addig a kijelzőt ameddig a vízzáró réteg felold, és elenged a tartása. Ezután pengetőkkel elválasztjuk a még kötő ragasztóanyagot a perem mentén. Általános hiba a kijelző eltávolítása során, hogy éles tárgyat ékelnek a perem és kijelző közé, amivel elvágják az alaplaphoz csatlakozó szalagkábelt. Ebben az esetben már kijelző cseréről is beszélünk, a szerviz díja pedig többszörösére ugrik. Ha sikerült eltávolítani a kijelzőt, a csengőhangszóró csavarjait kicsavarozzuk, majd egy teljesen új, gyári minőségű Apple csengőhangszórót ültetünk a helyére.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-8-szerviz-arlista/

Az iPhone 8-ban két hangszóró található, a szóban forgó beszédhangszóró, és a készülék alján található csengőhangszóró. Leggyakoribb esetben a beszédhangszóró a telefonhívások során lép működésbe, a füledhez emelve a készüléket, abból szól a hang. Hibájára akkor gyanakodj, ha kihangosítva tökéletes minőségű a telefonhívás, mivel ilyenkor a csengőhangszórót használja az iPhone.

Meghibásodása leggyakrabban ütődésekhez köthető, ilyenkor elmozdulhat, érzéketlenné válhat az alkatrész. Ha a megszokottnál kevésbé éles a hangja, a készülék porosodhatott, az apróbb porszemek pedig gátolják a tökéletes hangzást. Az iPhone 8 beszédhangszóró cseréje nem vesz sok időt igénybe, a munkafolyamat szervizünkben megvárható.

Teendő

Ha hívások során nem hallod a beszélgetőpartnered, de kihangosítva igen, az iPhone 8 beszédhangszóró cseréje oldja meg a problémát. A cserével hamar végzünk, akár üzletünkben egy forró kávé mellett megvárható.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..