Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 rezgőmotor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 rezgőmotor csere

Az iPhone 7 rezgőmotor csere menete

A készüléket kikapcsoljuk, majd eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát. Ezután melegítés alá vonjuk a kijelzőt, majd pengetők segítségével elválasztjuk azt a kerettől. Óvatos mozdulatokra van szükség, egyrészt a kijelző érzékeny, könnyen törik és karcolódik, másrészt az alatta húzódó szalagkábeleket könnyű elszakítani, ami a kijelző cseréjével jár együtt.

Ha oldalra döntöttük a kijelzőt és eltávolítottuk a kapcsolódó szalagkábeleket, könnyebb dolgunk van. A vibramotor cseréjéhez nem szükséges további alkatrészeket eltávolítanunk. A tartócsavarokat kicsavarozzuk, és apró csipesszel kiemeljük a hibás vibramotort. Helyére újat illesztünk és összeépítjük a készüléket.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-szerviz-arlista/

Az Apple által Taptic Engine névre keresztelt vibramotor kialakítása eltér a megszokottól. Amíg a legtöbb telefonban apró motor szolgáltatja a rezgést, addig az iPhone 7-be épített négyszögletes alakú rezgőmotorban rugós szerkezet generálja azt. Habár funkcióiban ugyanazt nyújtja, kifinomultabb technológiának mondható.

Teendő

Az iPhone 7 vibramotor cseréjére van szükség, ha a készüléked tompán, akadozva, vagy egyáltalán nem rezeg. Tapasztalt szervizes kollégáink rövid időn belül, gyári minőségű alkatrészre cserélik a régit.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..