Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 Plus kamera lencse csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 Plus kamera lencse csere

Az iPhone 7 Plus kamera lencse csere menete

Ahogy magad is láthatod, a kamera lencse a hátlapra van építve. Ahhoz, hogy kiszabadítsuk a régit, nem elég minden alkatrész kipakolni a készülékből. A kijelzőtől kezdődően szereljük a készüléket, amit melegítőpadon tartunk a magabiztos tartást nyújtó ragasztóanyag felolvadásáig. Ha sikerrel eltávolítottuk, akkor férünk hozzá a belső alkatrészekhez. Az Apple az iPhone 7 Plus belsejét zsúfolásig megtöltötte, látszik rajta, hogy minden négyzet-milliméterre szükség volt az összeszerelésnél. Ugyanilyen pontossággal kell szétszerelni a telefont, ismerni kell minden csavarnak a helyzetét, a kettéhajtott alaplap sérülékeny részeit, hiszen ha rossz helyen fogjuk meg, letörhetjük a lábait, ami javíthatatlan károkat okoz.

Leírás

Árlista:

A lencse védi a hátlapi kamerákat a mindennapokban előforduló súrlódásoktól. Neki köszönhető, hogy – extrém helyzeteket elkerülve -, az iPhone 7 Plus kamerái csak ritka esetben roncsolódnak. A lencse meghibásodása többnyire hajszálvékony karcolódásokból, erősebb horzsolódásból állnak, de előfordul, hogy egy nagyobb ütődés hatására eltörik a lencse. A lencse állapota meghatározó, még kisebb koszolódás is ronthat a képek minőségén. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy csak tisztítanunk kell, nem pedig cserélni.

Teendő

Ha képek, videók készítésekor a megszokottnál rosszabb minőségű anyagokat rögzít a készülék, nem feltétlenül a hátlapi kamerákkal van probléma, a kamerákat védő lencse karcosodása, horzsolódása sokkal valószínűbb. Szervizünkben lehetőségedben áll az elhasználódott alkatrészt cseréltetni.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..