Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 Plus hátlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 Plus hátlapi kamera csere

Az iPhone 7 Plus hátlapi kamera csere menete

A készülék kikapcsolását követően kicsavarozzuk az alsó biztonsági csavarokat, hogy óvatosan lenyithassuk a készülék házáról annak kijelzőjét. Miután ez megtörtént, további csavarok eltávolítását követően le is csatlakoztathatjuk azt a panelről, hogy ezt követően a 7 Plus kameráját is lecsatlakoztathassuk, majd kiemelhessük a házból.

Miután elhelyeztük az új kamerát, összeszereljük a készüléket és teljes körű tesztet hajtunk végre rajta, kizárva az esetleges további hibákat.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-plus-szerviz-arlista/

A készülék hátlapjára szerelt kamera viszonylag ritkán hibásodik meg. Legtöbb esetben, ha az általad készített fotókat homályosnak, zajosnak, a megszokottnál rosszabb minőségűnek találod, valószínűleg csak a lencsére rakódott szennyeződés vagy szoftveres meghibásodás okozza a hibát. Ha azonban egy alapos tisztítás vagy egy újra szoftverezés nem oldja meg a problémát, egészen biztos, hogy az alkatrész cseréje vált szükségessé.

Teendő

A foltos, zajos, homályos fotók leggyakoribb oka a kamera lencse szennyeződése vagy sérülése. Bizonyos esetekben azonban előfordulhat, hogy maga a hátlapi kamera hibásodott meg. Az alkatrész cseréje 30-40 percet vesz igénybe.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..