Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 Plus hátlap csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 Plus hátlap csere

Az iPhone 7 Plus hátlap csere menete

Első ízben a készülék alsó részén található biztonsági csavarokat kell eltávolítanunk. Ezután már viszonylag könnyedén lenyithatjuk a kijelzőt a házról. Fokozott figyelmet igényel azonban az, hogy a kijelző csatlakozó szalagkábeleiben vagy egyéb apró alkatrészekben ne tegyünk kárt, hiszen ezzel további problémákat okoznánk. Ezért nem is javasoljuk senkinek, hogy otthon maga végezze el a javítási folyamatot.

Az iPhone 7 Plus hátlapot gyakorlatilag teljes mértékben üressé kell tennünk. Azaz, minden alkatrészt leszerelünk róla, majd átszereljük azokat a felhelyezendő, sértetlen hátlapba. Ez a procedúra megközelítőleg egy órát vesz igénybe, így akár egy kellemes kávé mellett szervizünkben meg is várhatod, míg készüléked újra a régi fényében csillog.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-plus-szerviz-arlista/

A csere abban az esetbben indokolt, ha a készüléket erős fizikai behatás érte. Ilyenek lehetnek a leejtések, ütődések vagy erősebb nyomások. Szerencsésebb esetben a telefon belső alkatrészeit nem éri kár, de időnként sajnos ez is előfordulhat. A sérült iPhone hátlap általában csupán esztétikai hiányosságokat szül, de ilyenkor is érdemes szervizbe vinni a telefont.

Teendő

Az alkatrész cseréje viszonylag ritka esetben szükséges. Ha mégis, akkor általában karcolások vagy ütődések okozta sérülések miatt. Szervizeinkben a javítás időtartama kb. 60 perc.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..