Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 Plus előlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 Plus előlapi kamera csere

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-plus-szerviz-arlista/

A 7 MP-es FaceTime HD kamera számos olyan funkcióval rendelkezik, mellyel az elődmodell nem rendelkezett. Az alkatrész meghibásodásának lehetőségeit tekintve azonban nem tudunk változásról beszámolni.

Amennyiben azt tapasztalod, hogy az előlapi vaku nem üzemel, illetve az elkészített fotókon különféle színfoltok jelennek meg, valószínűsíthető, hogy az iPhone 7 Plus előlapi kamera csere jelent megoldást a problémádra.

Az iPhone 7 előlapi kamera csere menete

Először is a készülék alsó részén lévő biztonsági csavarokat távolítjuk el. Ezután szétnyitjuk a készüléket és óvatosan lecsatlakoztatjuk a panelről a hozzá kapcsolódó szalagkábeleket. Amennyiben egy szalagkábel megsérül, a készülék további hibajeleket produkál majd, ezért rendkívülfontos, hogy szakemberre bízd a javítást.

Az előlapi kamera panelről való lecsatlakoztatást követően óvatosan behelyezzük az új alkatrészt. A folyamat során arra kell ügyelnünk, hogy ne karcoljuk meg a lencsét, illetve semmilyen szennyeződés ne kerüljön az alkatrészre, ugyanis máskülönben a fotóminőséggel kapcsolatos problémák továbbra is fennálnak majd.

Leírás

Teendő

Az alkatrész hibájára utal, ha az előlapi kamerával készített szelfik homályosak, foltosak, zajosak. A probléma leggyakrabban szoftveres, de előfordulhatnak hardveres meghibásodások is, melyeket kizárólag az alkatrész cseréjével orvosolhatunk.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..