Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 Plus dock csatlakozó csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 Plus dock csatlakozó csere

Az iPhone 7 Plus dock csatlakozó csere menete

A biztonsági csavarok eltávolítása után a készülék kijelzőjét nyitjuk le, majd az azt rögzítő csavarok eltávolítását követően lecsatlakoztatjuk a kijelzőt a panelről. Majd a kijelző után sorban eltávolítjuk azon alkatrészeket, melyek esetleg akadályozhatják a szerelést.

Sorban eltávolítjuk tehát az akkumulátort, majd az alsó hangszórót is a készülék fémházából. Ezt követi a dock csatlakozó, melyet komoly odafigyeléssel szükséges kiemelnünk, hiszen az alkatrészhez több periféria is csatlakozik, ezek esetleges sérülése pedig nagyobb károkat is okozhat a készülékben.

A javítást követően összeszereljük, majd teljes körűen leteszteljük az eszközt, így kiszűrve az esetlegesen továbbra is fennálló hibajeleket.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-plus-szerviz-arlista/

A szóban forgó alkatrész kétféleképpen hibásodhat meg. Vagy a csatlakozóba jutó folyadék, illetve szennyeződés, vagy az alkatrész szalagkábelének sérülése, szakadása okozza a problémát. A szalagkábel sérülése egyébként a korábban rosszul elvégzett szerviz folyamatok eredménye is lehet, ezért érdemes alaposan megfontolnod, hova viszed a javítandó készüléket.

Teendő

Abban az esetben, ha azt tapasztalod, hogy a készülék lightnig csatlakozója nem érintkezik, nem vesz fel töltést, illetve nem ismeri fel a fülhallgatót, a 7 Plus dock csatlakozó cseréje vált szükségessé. A javítás időtartama kb. 45 perc.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..