Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 Plus csengőhangszóró csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 Plus csengőhangszóró csere

Az iPhone 7 Plus csengőhangszóró csere menete

Először is kicsavarjuk a telefon alsó részén található biztonsági csavarokat, majd ügyelve a víz- és porállóságot is biztosító ragasztócsíkra, szétnyitjuk azt. Majd egyenként leválasztjuk az olyan alkatrészeket, mint a kijelző, Taptic Engine (vagy rezgőmotor) és az akkumulátor.

A javítást és összereszerelést követőenteljes körűen leteszteljük a frissen beszerelt alkatrészt, ezáltal megbizonyosodva arról, hogy a javítás során a készülékben egyéb hiba nem keletkezett. Amennyiben az alkatrész cseréje után mégis hibát tapasztalnál az eszköz működésében, 12 hónapon belül garanciában javítjuk az esetlegesen általunk okozott vagy a gyárilag hibás alkatrészből adódó hibát.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-plus-szerviz-arlista/

Ha zenelejátszás vagy kihangosított telefonbeszélgetés alkalmával a telefon néma marad, feltehetőleg meghibásodott a csengőhangszóró. Nagyon halk csörgés, recsegő hangok esetén egy alapos tisztítással is orvosolható a probléma, előfordulhat ugyanis, hogy csupán a szennyeződés tömítette el a hangszórót – bár erre a 7 Plus víz- és porállósága miatt kevesebb esély van, mint az elődmodellek esetében.

Teendő

Ha a készüléked nem ad csengő hangjelzést vagy nem hallhatóak a lejátszott zeneszámok, pedig az iPhone nincs néma üzemmódban, valószínűleg a csengőhangszóró cseréjére van szükség.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..