Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 Plus beszédhangszóró csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 Plus beszédhangszóró csere

Az iPhone 7 Plus beszédhangszóró csere menete

A készülék alsó részén található biztonsági csavarok kicsavarozását követően eltávolíthatóvá válik a kijelző, ezt követően pedig kiszerelhetjük a beszédhangszórót. A művelet azonban koránt semi annyira egyszerű, mint amilyen egyszerűnek tűnik.

Ugyanis ahhoz, hogy a kijelzőt leválasszuk a házról, figyellnünk kell arra is, hogy egyetlen apró alkatrész vagy csatlakozó se sérüljön, hiszen ezzel akár a teljes készüléket meghibásodhat. Ráadásul a hangszóró már koránt sem olyan egyszerűen lepattintható, mint amilyen az előző iPhone készülékekéi voltak.

A javítás hozzávetőlegesen 40-50 percet vesz igénybe, azonban a várakozási idő ezt túllépheti, hiszen szervizünkben esetenként egyszerre több ügyfél is várakozik.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-plus-szerviz-arlista/

A 7 Plus beszédhangszórói a telefonbeszélgetések hangjainak továbbítása mellett a médiafájlok lejátszását is segítik – a jobb térhatás elérésének érdekében. Ezért, ha médialejátszáskor csak az alsó hangszórók szólnak, szintén a beszédhangszóró meghibásodására kell gyanakodnod. Bár ez utóbbi hibajel kiszúrásához remek fülekre van szükség.

Teendő

Ha telefonálás közben halkan – vagy egyáltalán nem – hallod a beszédpartnered, valószínűleg a hangszóró tisztítására vagy cseréjére van szükség. A javítás időtartama megközelítőleg 10 perc.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..