Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 Plus akkumulátor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 Plus akkumulátor csere

Az iPhone 7 Plus akkumulátor csere menete

Első ízben kicsavarozzuk a készülék fémházát rögzítő 3.4 mm-es biztonsági csavarokat. Ezt követően a készülék kijelzőjét távolítjuk el, rendkívül ügyelve arra, hogy a csatlakozókban vagy a home gombban ne tegyünk kárt. A javítási művelet koránt sem egyszerű – még ha ez a videómegosztókon található oktatóanyagok alapján úgy is tűnhet, – ezért senkinek sem javasoljuk, hogy otthon maga próbálkozzon meg vele.

Az elődmodellhez képest újdonság, hogy a megnövekedett rezgőmotort (Taptic Engine) is ki kell szerelnünk a készülékből, mielőtt kicserélhetnénk az iPhone 7 Plus akkumulátorát. A javítást követően összeszereljük a készüléket, majd teszteljük azt, hogy megbizonyosodjunk róla, a javítás során semmilyen hiba nem keletkezett a készüléken.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-plus-szerviz-arlista/

Az alkatrész fáradási ideje megközelítőleg 1,5 – 2 év. Ezt követően az akkumulátor üzemidejében folyamatos csökkenést vélhetsz felfedezni. Erre utal továbbá, hogy az iPhone 10-30%-nál magasabb töltést nem vesz fel – szélsőségesebb esetben a készülék egyáltalán nem tölthető – vagy ha az eszköz kizárólag hálózati adapterre vagy számítógépre csatlakoztatva kapcsol be.

Teendő

Valószínűleg az akkumulátor cseréje vált indokolttá, ha a készüléked a megszokott terhelés mellett a szokásosnál gyorsabban merül vagy nem is képes felvenni a maximális töltésmennyiséget. A javítás időtartama szervizeinkben: 20-30 perc.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..